Localitatea din România în care îți poți cumpăra o casă chiar și cu 10.000 de lei! Motivul pentru care proprietățile sunt atât de ieftine

Localitatea din România în care îți poți cumpăra o casă chiar și cu 10.000 de lei! Motivul pentru care proprietățile sunt atât de ieftine
Sursă Foto - Observator
Publicat: 02/02/2023, 08:47

În prezent nu îți mai poți cumpăra o casă cu o sumă acceptabilă de bani, mai ales pentru că prețurile s-au scumpit considerabil, fie că e vorba de alimente, utilități sau locuințe. Totuși, există o localitate în România în care casele se vând chiar și cu 10.000 de lei! Iată despre ce e vorba.

În acest moment, situația financiară a românilor nu este una tocmai bună, însă dacă te gândești să îți cumperi o casă la un preț pe care ti-l poți permite, trebuie să știi că există anumite zone din țara noastră în care e posibil acest lucru!

Casele și terenurile aflate într-o localitate din România sunt vândute de proprietari cu sume modice, care pornesc de la 10.000 de lei.

Localitatea Săcelu din Gorj este cea mai mică din județ, având, în prezent, 1.305 de locuitori.

Este o zonă înconjurată de natură, însă lipsa locurilor de muncă i-a determinat pe mulți locuitori să se mute în oraș sau să plece în străinătate.

Locuitorii care au rămas sunt în vârstă, iar cei care au plecat intenționează să vândă casele care au rămas goale.

Pentru ce este cunoscută localitatea Săcelu

Astfel, pentru a fi vândute cât mai repede, prețurile terenurilor și caselor sunt foarte mici și pornesc de la 10.000 de lei.

Pentru a se asigura că aceste case vor fi locuite din nou, iar localitatea nu va fi părăsită definitiv, autoritățile din zonă au decis să elibereze titlurile de proprietate și, astfel, să-i ajute pe moștenitori să găsească cât mai repede clienți, potrivit observatornews.ro.

Sursă Foto – Ranca.ro

De asemenea, zona este cunoscută pentru izvoarele și apele care ajută la tratarea unor afecțiuni severe.

Aici găsești ape sulfuroase, iodurate și cu efect terapeutic, iar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura în zona aceasta.

Băile ”Saccellum” dispun de numeroase izvoare minerale cu efect terapeutic, nămol sapropelic, dar și ape minerale cu o concentrație mai scăzută de săruri.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase