Lorena Buhnici se pune scut în fața soțului său: „Informația a fost scoasă din context”

Lorena Buhnici se pune scut în fața soțului său: „Informația a fost scoasă din context”
Sursă - Facebook
Publicat: 19/07/2022, 12:24
Actualizat: 19/07/2022, 13:10

Lorena Buhnici a sărit în apărarea soțului său, George Buhnici, după ce fostul prezentator al emisiunii iLikeIt a alarmat mediul online cu declarații referitoare la siluetele femeilor care merg la plajă. Revolta celorlalte femei a îndemnat-o pe Lorena să răspundă acuzațiilor.

Soția lui George Buhnici nu s-a abținut în fața comentariilor răutăcioase la adresa soțului său și a scris un mesaj pe Instagram adresat persoanelor care nu sunt de acord cu declarațiile soțului ei.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul.”, a scris Lorena pe Instagram.

În prezent, George Buhnici realizează vlogg-uri despre tehnologie, însă probabilitatea ca afacerea lui să nu mai fie atât de profitabilă din pricina acestui scandal media este destul de mare.

Dar familia Buhnici își apără în continuare opiniile care au enervat majoritatea femeilor din România. Fosta prezentatoare a ținut să lămurească publicul agitat care invadează conturile social media ale lui George Buhnici.

„Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm.”, a mai scris Lorena.

George Buhnici, mândru de soția care arată ca o minoră

Situația a degenerat și imaginea lui George Buhnici a avut de suferit în urma comentariilor din mediul online.

Sursă – Facebook

Buhnici a declarat, pentru „XNS”, că norocul său în viață este datorat nevestei sale, femeie care arată „ca o minoră”, lucru pentru care jurnalistul este cel mai fericit, potrivit Adevărul.

Afirmațiile jurnalistului au generat indignare în rândul internauților, care au luat cu asalt rețelele de socializare.

Îndemnul dur al lui Buhnici către femeile cu celulită și vergeturi de a merge la sală, a fost mai degrabă „o formă de ipocrizie și nesimțire”, spun comentariile de pe internet.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult