Lucrare în bătaie de joc la Vatra Dornei. Asfaltul pe care se circulă deja se poate îndepărta cu mâinile goale – VIDEO

Lucrare în bătaie de joc la Vatra Dornei. Asfaltul pe care se circulă deja se poate îndepărta cu mâinile goale - VIDEO
Publicat: 29/05/2019, 15:13

Imagini revoltătoare au fost postate pre pagina de Facebook Autostrada Nordului.Un fost consilier local din Vatra Dornei a vrut să demonstreze cât de rezistent este asfaltul turnat recent în localitate. Așadar, bărbatul s-a filmat în timp ce ridica și rupea covorul asfaltic: „Asfaltul de la vatra Dornei! Nu ridic mai tare că ajungem la barieră!”, se aude bărbatul spunând în înregistrare.

„Localnicii spun că lucrarea nu va rezista nici măcar câteva luni. Și experții le dau dreptate și spun că drumul, pe care se circulă deja, nu este sigur”, scrie observator.tv.
Proiectul de asfaltare a străzilor din Vatra Dornei a costat 3,2 milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene.

Locuitorii au adresat fel de fel de reclamații la adresa primăriei pentru lucrarea în bătaie de joc, susținând că drumurile nu au fost curățate înainte și că apa își va face loc sub asfalt cu ușurință.

Primarul a răspuns acuzațiilor, susținând că peste stratul de asfalt care în prezent este extrem de fragil, va fi atașat un al doilea strat.

„Lucrările sunt predate pe mâini sigure. Iar ceea ce se întâmplă acum este doar o egalizare a asfaltului.Și un beton, dacă nu îl lași să se întărească, normal că-l modelezi cum vrei și cu mâna”, a declarat primarul din vatra Dornei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase