Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, după infectarea cu Covid-19: „O zi dacă mai stăteam și nu mă internam…”

Redactor:
Dragos Tanase
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, după infectarea cu Covid-19: „O zi dacă mai stăteam și nu mă internam…”
Marcel Pavel a acordat primul interviu, după ce s-a vindecat de coronavirus (FOTO: Mediafax Foto-Arhivă)

Artistul Marcel Pavel a povestit într-un interviu acordat postului TV de știri Antena 3, difuzat luni seară, prin ce a trecut în lupta sa cu coronavirusul, după ce a fost depistat pozitiv. Totodată, a avut și un mesaj pentru cei ce l-au  calomniat în zilele în care s-a luptat pentru viața sa pe un pat de spital, la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

„Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum – în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte, foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv. Și am descoperit că am ieșit cu tensiune 18. Bine, cu medicație a scăzut la 17.

Culmea, nu am avut nimic până acum trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la «Te cunosc de undeva». În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel… tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea (…)”, a povestit artistul, în exclusivitate, pentru Antena 3.

Marcel Pavel: „M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei”

Marcel Pavel spune că primele simtome pe care le-a avut s-au manifestat dur abia acasă, a doua zi.

„Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatură 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7. Nu s-a dus nimic la gât, la corzile vocale, Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. După aceea mi-a spus doamna doctor să fac și un test COVID-19”, a mai spus Marcel Pavel, care a dezvăluit că s-a aflat la un pas de moarte. „O zi dacă mai stăteam și nu mă internam…”, a recunoscut artistul.

Acesta a mai spus că i s-au făcut 45 de injecții în spital și mai trebuie să facă încă 15 acasă și că încă mai are ușoare probleme respiratorii, dar nu se compară cu starea inițială a bolii.

Și mai grav, la început a avut expectorații cu sânge și, la un moment dat, chiar s-a sufocat în somn, în urma unui atac de panică. Cel mai mult s-a speriat în a treia zi de internare, când a crezut efectiv că o să moară.

Celebrul cântăreț a spus că aceasta este cumpăna vieții sale, iar familia a fost cea care l-a ajutat să meargă mai departe și chiar a recunoscut că până la acest moment nu prea a crezut în acest virus și în puterea sa de acțiune.

Marcel Pavel a avut un mesaj dur față de cei care l-au acuzat că a primit bani ca spună că are COVID-19: „Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume”

„Am un regret: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei a avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni. Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam, nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere – că e mai bine. Dacă vom înlocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile”, a spus Marcel Pavel, în începutul interviului, confirmând că pe unii critici care l-au acuzat că a luat bani că să spună că are Covid-19 îi va da în judecată.

VEZI VIDEO AICI!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu coronavirus la începutul lunii iunie, după cum Gândul a scris în exclusivitate.

El a fost externat de la ”Matei Balș”, o lună mai târziu, când GÂNDUL.RO a realizat în exclusivitate primele imagini cu acesta după ce a părăsit spitalul!

EXCLUSIV. Actrița Adriana Trandafir, infectată cu coronavirus! După Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, o altă vedetă de la „Te cunosc de undeva” a luat virusul

Adriana Trandafir, care a participat și ea la show-ul „Te cunosc de undeva”, este infectată cu coronavirus. Asupra actriței existau suspiciuni și surse medicale au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că testele au confirmat infectarea cu virusul COVID-19.

Actrița Adriana Trandafir se alătură, astfel, colegilor săi Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu coronavirus.

Inchide