Mărturia unei educatoare din Sibiu, infectată cu coronavirus: “Am simțit răceala morții lângă mine!” Două femei cu care se afla în salon au murit sub ochii ei

Mărturia unei educatoare din Sibiu, infectată cu coronavirus: “Am simțit răceala morții lângă mine!” Două femei cu care se afla în salon au murit sub ochii ei
Mărturia unei educatoare din Sibiu, infectată cu coronavirus: “Am simțit răceala morții lângă mine!” Două femei cu care se afla în salon au murit sub ochii ei
Publicat: 03/11/2020, 18:07

Testată pozitiv cu coronavirus, o educatoare din Sibiu a făcut o serie de mărturii cutremurătoare, care confirmă, încă o dată dacă mai era nevoie, că boala este foarte periculoasă și face victime indiferent de vârstă.

Femeia s-a confruntat cu o formă gravă a bolii, iar două femei cu care s-a aflat internată au murit lângă ea, pe patul de spital. Egri Eduard, un medic de familie din Sibiu, a publicat declarațiile educatoarei, care recunoaște cu sinceritate că a “trecut prin moarte”.

Doctorul susține că fix educatoarea l-a rugat să publice povestea pe Facebook, în speranța că oamenii vor fi mult mai precauți și că vor acorda atenția cuvenită virusului asiatic.

În continuare, vă redăm mesajul integral al educatoarei:

”Începe calvarul lângă patul meu. Doamna intră în stop cardio. Are 56 de ani. Medici, asistente, monitoare îmi izbesc mereu patul, electrozi, șocuri, o scapă, o readuc în puls. Multe minute, multă disperare și un medic tânăr care alături de alt coleg și asistente au ajuns la capătul puterii. Cu amărăciune în glas, vă rog să ne oprim. Nu se mai poate face nimic.

Mă încurajează pe mine. Moralul sus, doamna Maria, va fi bine. Eu tot mai rău, febră, dureri puternice în piept și spate. Primesc și axiar să trec mai ușor prin șoc.

Proceduri despre cum să predea aparținătorilor lucrurile ei. Tot demersul, în fine, foarte greu. Dar protocoalele. De la ora 8 până la 15.30 după masă a stat în patul de lângă mine acoperită cu cearșaf, atât. Până au venit cu acei doi saci negri. Era transferată de la un alt spital și ei trebuie să o ia. Am simțit mereu răceala morții lângă mine”, și-a început educatoarea povestea.

Educatoarea a povestit chinul prin care a trecut: “Șase zile de oxigen zi și noapte, dormit doar pe burtă!”

A doua zi, după 24 de ore de nesomn, avea să moară și femeia din stânga mea. Eram paralizată de spaimă. Din nou acei saci negri, dar la ea s-a rezolvat în maxim o oră, fiind internată pe secția de infecțioase.

Starea mea devine îngrijorătoare, cu tensiune mare, insuficiență respiratorie, dar prima noapte fără febră. E miercuri, începe prima criză profundă fără a putea duce și aduce aer în plămâni. Tusea era cu cuțite puternice în piept și spate. Am o a doua criză și credeam că va ceda. Apoi a treia, care m-a devastat de durere. Imi creste tensiunea. Îmi scade saturația, risc de infarct, spune hotărât doamna doctor de gardă. Mă pun de urgență pe oxigen. Respir un pic mai bine. Durerile din piept sunt un pic mai ușoare.

6 zile de oxigen zi și noapte. Dormit doar pe burtă. 5 flacoane de perfuzii pe zi, 2 injecții în burtă, antibiotic în branulă, 5 branule schimbate că nu am vene prea bune, 6 pastile dimineața și 6 seara. Am trecut prin moarte. Am ficatul mărit, spune doamna doctor, dar că nu se putea altfel. Sunt pe un teren fragil, dar încet mă voi recupera. Ieri mi-a luat testul. Aștept să vedem ce se va întâmpla. Acum sunt bine, respir mai ușor, dar persistă durerile din piept”, povestește femeia.

Educatoare din Sibiu, infectată cu coronavirus: “Maica Domnului nu m-a lăsat!”

Am trecut prin moarte, dar Maica Domnului nu m-a lăsat (…). Sunt alt om. Viața are alt sens acum.

Vreau doar să mai punctez: Virusul pentru unii nu e nimic. Nu au simptome, pentru unii e o viroză, pentru unii o gripă, pentru alții o răceală mai puternică, pentru alții moartea. Nu o fac pe deșteapta, nu îmi dau cu părerea despre medicină.

(…) Vă rog să fiți responsabili. Aveți grijă de voi, dar și de ceilalți. Aceasta a fost experienta mea cu virusul și știu că am drum lung de refacere, cu precauții majore pentru plămâni și ficat, în special. Dar încet, îmi voi reveni”, a încheiat educatoarea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, invitat la Altceva cu Adrian Artene
×