Mătușa Luizei Melencu a aruncat cu o sticlă de apă în duba cu care era transportat Gheorghe Dincă: „Al dracu’ să fii”

Publicat: 17/02/2021, 16:06
Actualizat: 06/04/2021, 15:03

După cel de-al cincilea termen din procesul crimelor din Caracal, în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea adolescentelor Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, familia celei din urmă l-a apostrofat pe cel considerat vinovat de torturarea și uciderea acestora. „Al dracu să fii cu …”, a spus mătușa fetei, după ce a aruncat cu o sticlă de apă în mașina care îl transporta pe Dincă.

Avocata de plangere la SIIJ impotriva judecatoarei

Avocata adolescentei ucise a declarat că va depune plângere la SIIJ împotriva judecătoarei care se ocupă de caz, acuzând-o pe magistrată că este părtinitoare.

Șase apeluri de pe telefonul Luizei

„Am facut cerere de recuzare pentru că judecătoarea este părtinitoare. Am solicitat asistenț juridică internațională. Vrem să se afle la ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire. Au fost șase apeluri de pe telefonul Luziei, în condițiile în care Dincă era intr-o alta locație. Dacă am fi aflat cu cine s-a vorbit de pe telefonul lui, s-ar fi aflat cine a luat-o pe Luiza. Doamna judecator a spus că nu o interesează soarta fetelor”, a declarat avocata familiei Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a cerut strămutarea dosarului

Gheorghe Dincă a cerut magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat de răpire, viol, crimă şi profanare să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt, mai arată Adevărul. Potrivit Curţii de Apel, Dincă a făcut cererea la sfârşitul lunii ianuarie, iar pe 1 martie este stabilită prima şedinţă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase