Mediafax Monitorizare-membru al Asociației Internaționale pentru Măsurare și Evaluare a Comunicării

Mediafax Monitorizare-membru al Asociației Internaționale pentru Măsurare și Evaluare a Comunicării
Mediafax Monitorizare, parte a Mediafax Group, a devenit, începând de marți, membru al Asociației Internaționale pentru Măsurare și Evaluare a Comunicării (AMEC).
Publicat: 05/11/2013, 13:23
Actualizat: 29/03/2019, 15:58

Mediafax Monitorizare, parte a Mediafax Group, a devenit, începând de marți, membru al Asociației Internaționale pentru Măsurare și Evaluare a Comunicării (AMEC).

„Suntem încântați să urăm bun venit Mediafax Monitorizare în cadrul AMEC. Comisia de Evaluare a AMEC a fost plăcut impresionată de profesionalismul și de strategia de dezvoltare a Mediafax Monitorizare și vom depune toate eforturile pentru a-i sprijini pe viitor prin punerea la dispoziție a informațiilor și expertizei acumulate de ceilalți parteneri membri AMEC”, a declarat Barry Leggeter, directorul executiv AMEC.

„Prin afilierea la AMEC, Mediafax Monitorizare se alătură singurei organizații profesionale din lume specializată în monitorizare și evaluare media, acest fapt deschizând oportunități de conectare cu numeroși profesioniști din domeniu si de acces la informații și know-how pentru dezvoltarea continuă a serviciilor pe care le oferim”, a precizat Andra Voiculescu, Unit Manager Mediafax Monitorizare.

AMEC este o organizație profesională internațională formată din agențiile și specialiștii care furnizează servicii de monitorizare media și cercetare în domeniul comunicării. Înființată în 1996 la Londra, asociația are ca obiectiv definirea și dezvoltarea acestei industrii la scară internațională cu standarde profesionale superioare, atât pentru companiile furnizoare, cât și pentru beneficiari. În prezent, asociația are peste 120 de membri în 41 de țări.

AMEC pune la dispoziție membrilor săi informații, know-how și un ghid de bune practici. De asemenea, membrii asociației se bucură de anumite avantaje, dar au și obligația de a menține cele mai înalte standarde de profesionalism.

Anual, AMEC organizează Summit-ul Internațional de Monitorizare, la care participă profesioniști în comunicare din peste 25 de țări. În 2014, summit-ul va avea loc la Amsterdam. De asemenea, în cadrul AMEC funcționează AMEC College, având rolul de sursă educațională.

Prin alăturarea la AMEC, Mediafax Monitorizare va avea posibilitatea de a împărtăși expertiza și cunoștințele acumulate pe piața monitorizării din România, în calitate de prim jucător pe această piață și de a i se recunoaște rezultatele deosebite și contribuția la stabilirea unor standarde cât mai ridicate de profesionalism.

Mediafax Monitorizare este primul serviciu românesc de monitorizare profesionistă a presei, lansat în 1998. În prezent, Mediafax Monitorizare furnizează rapoarte zilnice și analize de imagine unui portofoliu de circa 350 de clienți corporate și instituționali. Rapoartele zilnice, ce pot fi accesate de clienți prin intermediul contului individual de pe www.monitorizare.mediafax.biz, conțin toate materialele jurnalistice în care se regăsesc cuvintele-cheie definite de aceștia și includ copii scanate ale articolelor din presa scrisă, înregistrările programelor de știri radio și TV și linkuri spre articolele sau postările online. La rândul lor, analizele media evaluează acoperirea mediatică înregistrată de clienți și de concurenții lor sau felul în care presa a reflectat temele de actualitate din industria în care aceștia activează. Mediafax Monitorizare deține un certificat de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul său de management al calității. Mediafax Group este o companie construită în jurul conținutului și reunește cele mai multe branduri-lideri de piață din presa românească.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii