Medicul Mircea Beuran a fost la sediul Poliției Capitalei unde a dat explicații în cazul femeii arse

Redactor:
Teodor Bobei
Medicul Mircea Beuran a ajuns, vineri dimineața, înainte de ora 10.00, la sediul Poliției Capitalei, el urmând să dea explicații în cazul femeii de 66 de ani care ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca, în cadrul dosarului penal deschis de organele judiciare.

Totodată, el va fi audiat și în legătură cu un alt pacient care ar fi ars în blocul operator.

În același dosar, în cursul acestei săptămâni au fost audiați mai mulți membri ai echipei operatorii, între care asistente și medicul rezident care ar fi folosit o cantitate prea mare de dezinfectant, fapt ce a dus la izbucnirea flăcărilor pe trupul femeii.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 s-au sesizat din oficiu și fac cercetări penale în cazul celui de-al doilea pacient care ar fi fost ars în sala de operație de la Spitalul Floreasca, conform unui comunicat al instituției. Magistrații de la această unitate de parchet fac cercetări și în cazul femeii de 66 de ani care a ars pe masa de operație și apoi a murit.

În plus, și Ministerul Sănătății verifică dacă un al doilea pacient a ars în blocul operator de la Floreasca și circumstanțele în care a avut loc incidentul.

 

Inchide