Mesajul transmis de George Simion la o lună după alegeri: „Sistemul caută să se răzbune şi să ne aducă sub ascultare”

Mesajul transmis de George Simion la o lună după alegeri: „Sistemul caută să se răzbune şi să ne aducă sub ascultare”
Sursă Foto: George Simion - Facebook
Publicat: 16/01/2021, 17:44
Actualizat: 06/04/2021, 15:10

Liderul AUR, George Simion, a postat pe Facebook un text în care critică actuala clasă politică, el spunând că „sistemul caută să se răzbune sau să ne aducă sub ascultare”

Viziunea lui George Simion

Într-un text postat astăzi pe Facebook, George Simion spune că sistemul caută răzbunare, încercând să îi ducă pe cei de la AUR „sub ascultare”. Acesta afirmă că partidul său ar trebui „să crească durabil, cărămidă cu cărămidă, fără grabă.”

„A trecut o lună de când am dat o palmă serioasă sistemului care ne conduce de 30 de ani și care se credea atotstăpânitor asupra vieții și opiniilor noastre. Este numai unul din primii pași. Avem multe bătălii de câștigat de acum înainte.

Sistemul caută să se răzbune pentru înfrângere sau să ne aducă sub ascultare. O va face cumpărându-i pe cei mai slabi dintre noi, introducând intrigi și manipulând. La asta se pricep cel mai bine: la distrus. Trădători au fost și se vor mai găsi mereu, cu duiumul: nu trebuie să îi lăsăm să ne abată de la ce avem de făcut. La fel se vor găsi oameni cu orgoliu prea mare care nu vor înțelege până la capăt valoarea UNITĂȚII noastre și vor încerca să bage zâzanie în rândurile noastre. Unde nu vor reuși cu bani, vor încerca să ne învrăjbească unii împotriva celorlalți. Prin ce suntem noi puternici este numărul și unitatea noastră: zeci de mii de oameni uniți, vaccinați împotriva manipulărilor.

Partidul nostru va trebui să crească durabil, cărămidă cu cărămidă, fără grabă. Propun o perioadă amplă de discuții interne, două luni de acum înainte, pentru a trece apoi la următorii pași strategici. Peste 40 000 de membri noi vor să intre în AUR. Toți oamenii sunt bineveniți, dar ca patrioți care vor să facă pentru Țară ceva. Cine se dorește președinte peste anumită zonă sau vrea un anumit beneficiu personal nu are ce căuta în rândurile noastre. Nu suntem nici pe departe perfecți, am făcut greșeli, unele provocate de lipsa de timp: important e că ele nu fost esențiale și am reușit să trecem cu mult pragul electoral despre care toți spuneau că nu îl vom trece. Acum e momentul să cântărim de zece ori și să tăiem o dată pentru că avem timpul necesar să o facem în interiorul nostru.

Este important să continuăm să vorbim de la om la om, să convingem pe fiecare român în legătură cu AUR. Suntem limitați în resurse și avem doar 10% acum în Parlament dar nu avem nicio limitare în a reuși, pe viitor, să punem la conducerea acestei Țări oameni care merită. Și vom reuși.

Mișcarea noastră este mult mai mare decât granițele partidului și ea cuprinde întreaga societate. Chiar dacă noi vom fi ocupați în lunile viitoare cu consolidarea entității politice și a inițiativelor parlamentare, vă rog să acționați fiecare, cum puteți, pentru a crea grupuri de susținere la nivelul Țării pentru sprijinirea unuia sau mai multora dintre cei patru piloni pentru care luptăm: Națiunea, Familia, Credința și Libertatea.

Se exercită multe presiuni asupra noastră, în acest moment, pentru că refuzăm sedii, refuzăm milioane de euro, ne încăpățânăm să menținem organizarea și principiile după care am mers până acum. Ni se șoptesc în ureche vorbe frumoase despre ce am putea face cu banii care ni se oferă. Vom rezista pentru că altfel nu vom putea schimba Țara: calea grea este cea mai sănătoasă și durabilă. Vom continua să punem preț pe fiecare leu donat din convingere: e mult mai valoros decât gențile de bani murdari. Vom pune spiritul de sacrificiu înaintea fotoliilor moi: asta cer de la mine și asta vreau de la voi toți”, spune Simion.

Promisiunea parlamentarului

În încheiere, liderul AUR promite că va rămâne la fel și își va aloca toate resursele „nu să mulțumească pe unul sau pe altul, ci să reușească să schimbe țara”.

„Eu, personal, nu pot să vă promit decât faptul că rămân la fel. Îmi voi aloca toate resursele nu să mulțumesc pe unul sau pe altul, ci să reușim să schimbăm Țara. Dacă vă voi avea alături, nu am a mă teme de nimeni”, a conchis liderul AUR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete