• Publicat:
Știri

METEO. Ploi și temperaturi scăzute în toată țara / Vreme instabilă, avertizarea valabilă până sâmbătă

Vremea va fi instabilă, anunță meteorologii, care au emis o avertizare valabila din această dimineață pâna sambătă. Potrivit acesteia va ploua în toată țara, iar vântul va sufla cu intensificări

ROMANIA, JOI

VREME INSTABILĂ ÎN TOATĂ ȚARA

Vremea va fi instabilă, anunță meteorologii, care au emis o avertizare valabila din această dimineață pâna sambătă. Potrivit acesteia va ploua în toată țara, iar vântul va sufla cu intensificări. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăsi 15-20 l/ mp, izolat chiar și 40 l/ mp. În vestul și nord-vestul țării vremea se va răci semnificativ și vom avea temperaturi maxime de 16 grade. În sudul Munteniei vom avea maxime de 31 de grade.

ROMANIA, JOI NOAPTEA

PLOI TORENȚIALE ÎN TRANSILVANIA, MOLDOVA ȘI SUD-ESTUL ȚĂRII

La noapte în Transilvania, Moldova și în sud-estul țării vor fi averse, cu caracter torrential, descărcări electrice și izolat vijelii și grindina. Vântul va sulfa cu intensificări în toată țara și va atinge viteze de 40-50 de km/ h. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 14 grade.

BUCURESTI

SCAD TEMPERATURILE DE VINERI

În capitală vremea va fi mai caldă decăt normalul perioadei, si vom avea maxime de 30 de grade. În a doua parte a zilei vor fi averse și descărcări electrice. În următoarele zile vremea se răcește semnificativ, iar temperaturile maxime  nu vor depăsi 16 grade. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar vântul va sulfa cu intensificări.

MUNTE

PLOI ȘI VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte vremea va fi instabilă, cu ploi și descărcări electrice. Vântul va sufla cu intensificări și va avea viteze de 40-50 km/ h. Noaptea la peste 1700 de metri altitudine vor fi precipitații mixte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade.

TARA

VREME RECE, LAPOVIȚĂ ȘI NINSOARE PE CRESTELE MONTANE

În următoarele zile vremea va fi mai rece decât normalul periodei și temperaturile maxime nu vor depăși 19 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. La altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapovită și ninsoare

Inchide