Departamentul Social
12.09.2019
Știri

METEO. Temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei/ Zonele în care sunt anunțate averse

Vremea va fi caldă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade. Maximele zilei sunt cuprinse între 25 și 29 de grade, anunță ANM.

ROMÂNIA, JOI

VREME CALDĂ, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Vremea va fi caldă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade. Maximele zilei sunt cuprinse între 25 și 29 de grade. În prima parte a zilei sunt posibile averse în vest și la munte. Vântul va sufla sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-est si Carpatii Meridionali.

La noapte cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime sunt cuprinse între 6 și 19 grade, cu cele mai mici valori în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREME FRUMOASĂ

Astăzi în Capitală vremea va frumoasă, cu cer variabil și vânt slab. Temperaturile maxime vor atinge valori de 26 de grade. De mâine vremea se mai încălzește și vom avea maxime de 29 de grade. Minimele nocturne vor fi de 10 grade.

LITORAL

VREME BUNĂ PENTRU PLAJĂ

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de 27 de grade. Vântul poate avea ușoare intensificări. Noaptea va fi caldă cu temperaturi minime de 20 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

PLOI ÎN NORD ȘI NORD- EST

În următoarele zile vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi maxime de 31 de grade. În nord și nord-est vremea se va răci și sunt anunțate ploi de scurtă durată. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 6 grade.

Inchide