• Publicat:
Știri

METEO | Temperaturile ajung la cele normale pentru această perioadă în anumite zone ale țării / Vremea pe litoral

Vremea se răcește de azi, mai întâi în vestul și nordul țării, unde temperaturile ajung la cele normale pentru această perioadă. În restul țării vremea se menține călduroasă, chiar caniculară în sud și sud est. Cerul va fi variabil iar în nord, nord-est și la munte spre seară sunt prognozate averse și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în vestul și estul țării. Maximele zilei vor fi cuprinse între 25 și 35 de grade Celsius.

ROMÂNIA, MARȚI NOAPTEA

PLOI ÎN NORD, VEST ȘI CENTRU

La noapte cerul va fi variabil, noros în nord, vest și centru, dar și la munte, unde sunt posibile averse cu tunete și fulgere și căderi de grindină. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 11 și 22 de grade Celsius.

 

BUCUREȘTI

CANICULĂ AZI, TEMPERATURI ÎN SCĂDERE DE MÂINE

În București ziua va fi caniculară, cu cer senin în prima parte a zilei. Maxima termică va fi de 35 de grade Celsius. De mâine, vremea se răcește, iar temperaturile vor fi de 27-28 de grade, valori normale pentru începutul lunii septembrie. În următoarele două zile sunt anunțate și ploi în averse și descărcări electrice.

 

LITORAL

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

Pe litoral, vremea se menține caldă și azi. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura aerului va fi de 30 de grade Celsius iar apa mării va avea în jur de 24 de grade. La noapte cerul va fi senin iar minima va fi de 19 grade Celsius.

 

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREME INSTABILĂ ȘI ÎN RĂCIRE

De mâine răcirea vremii va cuprinde toate regiunile țării. Miercuri în sud, est, centru și la munte va ploua în averse iar vântul va sufla cu intensificări. Joi maxima zilei nu va trece de 28 de grade Celsius iar ploile vor afecta regiunile din Carpații Meridionași, Munții Banatului, Oltenia și Muntenia. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 și 11 grade Celsius.

 

Inchide