METEO. Vreme deosebit de rece în toată țara. Zonele în care temperaturile vor fi negative

Vremea va fi deosebit de rece anunță meteorologii care au emis și o informare valabilă până vineri la ora 10.00. Va ploua în majoritatea regiunilor iar la munte vor predomina ninsorile.

ROMÂNIA, MIERCURI

INFORMARE DE VREME DEOSEBIT DE RECE

Vremea va fi deosebit de rece anunță meteorologii care au emis și o informare valabilă până vineri la ora 10.00. Va ploua în majoritatea regiunilor iar la munte vor predomina ninsorile. Temperaturile vor scădea drastic, comparativ cu zilele precedente. Astăzi, maximele se vor încadra între 6 și 14 grade, va ploua în sud și centru iar în Transilvania se vor semnala preciptații mixte. Vântul va avea intensificări mai ales în sudul Banatului și pe litoral unde va accentua senzația de frig.

ROMÂNIA, MIERCURI NOAPTEA

TEMPERATURI LA LIMITA ÎNGHEȚULUI

La noapte temperaturile vor scădea foarte mult în centru, nord și nord-est unde vor ajunge la limita înghețului. Mimimele se vor încadra între -3 și 7 grade Celsius. Va continua să plouă în vestul și centrul țării iar vântul va sufla slab și moderat. Spre dimineață, izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREMEA FOARTE RECE, PLOI, VÂNT CU RAFALE

În Capitală, vremea va fi foarte rece, cu o maximă de 9 grade Celsius. Sunt prognozate ploi iar vântul va sufla cu rafale de până la 45 km/h accentuând senzația de rece. Mâine, va fi și mai rece, temperatura va ajunge la doar 5 grade în timpul zilei, va continua să plouă iar vântul va avea intensificări. Vineri, vremea se va încălzi ușor și va mai ploua doar dimineața. Maxima va ajunge la 10 grade Celsius iar minima va fi de 2 grade.

MUNTE

NINSORI, LAPOVIȚĂ, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte va continua să ningă la altitudine, mai ales în Carpații Meridionali, unde se va depune în continuare strat de zăpadă. În stațiuni precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări pe creste. Maximele termice se vor încadra între 2 și 7 grade iar minimele vor ajunge la -7 grade Celsius.

ȚARĂ

TEMPERATURI SCĂZUTE, PRECIPITAȚII ÎN TOATĂ ȚARA

Mâine vremea va fi deosebit de rece în toată țara. La munte va ninge, în sudul țării vor predomina ploile, iar în restul țării va ploua doar izolat. Vântul va sufla cu intensificări în sud și sud-est amplificând senzația de frig. Maximele vor fi cuprinse între 5 și 12 grade iar minimele între -5 și 7 grade. Vineri precipitațiile se restrâng iar temperaturile diurne vor crește ușor până la 13 grade Celsius. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă.

Inchide