• Publicat:
Știri

METEO. Vreme foarte rece și temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei

Săptămâna începe cu vreme foarte rece, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei, cuprinse între 6 și 19 grade, transmite ANM.

ROMANIA, LUNI

TEMPERATURI SCĂZUTE, PLOI ȘI VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Săptămâna începe cu vreme foarte rece, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei, cuprinse între 6 și 19 grade. Cerul va fi variabil iar în nord, est și centru va ploua slab. Pe litoral vântul va sufla cu intensificări. 7 grade Celsius sunt prognozate la Suceava, 12 la Ploiești, Vaslui și Satu Mare și 16 grade la Craiova.

ROMANIA, LUNI NOAPTEA

CER NOROS, PLOI ÎN CENTRU

La noapte cerul va fi mai mult noros în toate regiunile, iar în zonele montane și centrul țării sunt prognozate precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat iar minimele vor coborî sub 0 grade în depresiuni. -2 grade sunt prognozate la Satu Mare, 0 grade la Timișoara, Cluj-Napoca și Vaslui, 1 grad la Deva și Arad, 2 la Brașov și 10 grade pe litoral.

BUCURESTI

VREME RECE, PLOI SLABE

În capitală vremea va fi rece și azi, cu maxim 13 grade în termometre și ploi slabe. Mâine se vor atinge 12 grade Celsius dar șansele de precipitații sunt reduse. Miercuri vremea se mai încălzește, vor fi 17 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat iar minimele din următoarele nopți se vor încadra între 5 și 8 grade Celsius.

MUNTE

CER MAI MULT ACOPERIT, TEMPERATURI SCĂZUTE

La munte, vremea va rămâne rece, cu cer variabil, mai mult acoperit. Vântul va sufla slab și moderat dar pe creste va avea intensificări. Maximele vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, cu 6 grade la Sinaia, 10 la Semenic și 5 grade la Păltiniș. La noapte cerul va fi acoperit iar la altitudine va ninge slab. Minimele vor ajunge la -4 grade.

Inchide