• Publicat:
Știri

METEO. Vreme frumoasă și foarte caldă / Maximele termice se vor încadra între 20 și 29 de grade Celsius

Vremea va fi și azi frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei.

ROMANIA, LUNI

Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va avea intensificări în prima parte a zilei în zona montană înaltă. Maximele termice se vor încadra între 20 și 29 de grade Celsius.

La noapte cerul se menține senin în toată țara, iar vântul va sufla slab. Minimele vor ajunge la 1 grad Celsius în Transilvania, unde sunt și condiții de ceață. În restul țării, temperaturile se vor încadra între 6 și 17 grade.

BUCURESTI

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă azi și mâine, cu cer senin și maxime ce vor ajunge la 30 de grade Celsius. Joi, cerul devine noros și sunt prognozate ploi torențiale și descărcări electrice în a doua parte a zilei. Temperatura se va menține mai ridicată decât normalul perioadei, în jur de 30 de grade Celsius.

MUNTE

Vremea va fi frumoasă și în zonele montane. Cerul va fi variabil dar vântul va sufla cu intensificări pe crestele înalte. Maximele vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade iar minimele între 4 și 10 grade Celsius.

ÎN ȚARĂ

De mâine revin ploile în țara noastră, mai întâi în vest, nord și la munte. Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât normalul perioadei, și vor ajunge la 32 de grade Celsius mai ales în Lunca Dunării. Joi ploile se extind spre centrul țării iar seara vor cuprinde toată țara. Vântul va sufla cu putere și poate lua aspect de vijelie iar maximele vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade. La munte, la peste 2,500 de metri altitudine, sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Inchide