• Publicat:
Știri

METEO. Vreme mai caldă, începând de astăzi/ Temperaturile maxime ale zilei

Vremea se încălzește de azi, iar temperaturile ajung la cele normale pentru această perioadă a anului, anunță meteorologii.

ROMANIA, MIERCURI

VREME MAI CALDĂ, APROPIATĂ DE NORMALUL PERIOADEI

Vremea se încălzește de azi, iar temperaturile ajung la cele normale pentru această perioadă a anului. În vest și nord va ploua slab iar vântul va sufla cu intensificări în Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade Celsius.

ROMANIA, MIERCURI NOAPTEA

CEAȚĂ ȘI BRUMĂ ÎN ZONELE JOASE

Noaptea care urmează va fi una foarte rece în Transilvania unde temperatura va ajunge la minus 6 grade Celsius. În restul țării minimele vor fi cuprinse între 2 și 14 grade. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase va apărea ceața iar în Transilvania se va produce brumă.

BUCUREȘTI

VREME MAI CALDĂ, PRECIPITAȚII SLABE

De azi cresc temperaturile și în Capitală unde se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar mâine 24 de grade. Minimele vor fi cuprinse între 5 și 11 grade. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab. Dimineața se va produce ceață, iar mâine seară sunt și condiții de ploi slabe. Vineri, cerul va fi vriabil, noros în prima parte a zilei când sunt posibile ploi slabe. Temperaturile maxime vor atinge valori de 21 grade, iar cele minime de 7 grade.

MUNTE

VÂNT CU INTENSIFICĂRI LA ALTITUDINE

La munte, temperaturile mai cresc și vor ajunge chiar la 17 grade în Semenic. Vântul va sufla cu putere pe creste dar șansele de precipitații sunt reduse. Minimele termice vot fi cuprinse între -2 și 8 grade Celsius.

TARA

TEMPERATURI ÎN CREȘTERE, PLOI IZOLATE

Mâine, temperaturile mai cresc până la 25 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala în vest, nord – vest și în sudul țării spre seară. Vântul va sufla cu intensificări la munte și în nord, iar la noapte se va înregistra ceață. Vineri, în prima parte a zilei va ploua slab în sud-est, nord, centru și la munte. Maximele zilei vor fi de 23 grade, valori termice apropiate de normalul perioadei.

Inchide