METEO. Vreme mai răcoroasă în toată țara/ Regiunile cu cele mai scăzute temperaturi

Vremea devine mai răcoroasă în toată țara. Maximele se vor încadra între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud și est, anunță ANM.

ROMANIA, VINERI

TEMPERATURI ÎN SCĂDERE, VÂNT PUTERNIC ÎN MOLDOVA

Vremea devine mai răcoroasă în toată țara. Maximele se vor încadra între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud și est. Cerul va fi variabil iar vântul va avea intensificări în zonele estice.

ROMANIA, VINERI NOAPTEA

CER MAI MULT SENIN, CEAȚĂ ÎN ZONELE JOASE

La noapte, cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla moderat iar precipitații slabe pot apărea izolat în centrul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, ușor mai scăzute în Transilvania. În zonele joase va apărea ceața.

BUCURESTI

VREME FRUMOASĂ ȘI CALDĂ

În Capitală, temperatura diurnă va scădea azi până la 21 de grade, dar cerul rămâne senin iar vântul va sufla slav. În week-end se încălzește din nou, maximele vor ajunge la 27 de grade Celsius duminică, iar cerul va fi mai mult senin. Minimele nocturne se vor încadra între 7 și 11 grade iar spre dimineață vor fi condiții de ceață.

MUNTE

PLOI SLABE, VÂNT CU INTENSIFICĂRI PE CRESTE

La munte vremea va fi rece, cu cer variabil si temperaturi cuprinse între 7 și 15 grade celsius. Sunt posibile ploi slabe izolate iar vântul va sufla cu intensificări mai ales pe crestele montane. Minimele vor fi cuprinse între -5 și 6 grade Celsius.

TARA

VREME MAI CALDĂ ÎN WEEK-END

În acest week-end vremea devine mai caldă și va fi frumoasă la nivelul întregii țări. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius în Oltenia și Muntenia iar minimele pot ajunge la -5 grade Celsius în depresiuni. Dimineața și noaptea în zonele joase din sud și est se va semnala ceață.

×
Inchide