• Publicat:
Știri

METEO. Vremea rămâne în continuare frumoasă/ Regiunile cu cele mai scăzute temperaturi

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime cuprinse între 23 și 30 de grade. În Dobrogea, Oltenia, Muntenia, sudul Banatului și la munte vântul va sufla cu intensificări, transmit meteorologii.

ROMÂNIA, MIERCURI

VÂNT CU INTENSIFICĂRI, CER VARIABIL

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime cuprinse între 23 și 30 de grade.În Dobrogea, Oltenia, Muntenia, sudul Banatului și la munte vântul va sufla cu intensificări.

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În Carpații Occidentali sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile minime sunt cuprinse între 8 și 20 de grade cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Aici se vor înregistra 2 grade și sunt condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREME FRUMOASĂ, TEMPERATURI ÎN CREȘTERE

Astăzi în Capitală vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și vânt moderat. Maxima zilei va fi de 27 de grade. La noapte temperaturile minime vor coborî până la 12 grade, iar vântul va sufla slab. În zilele următoare vremea se va încălzi și vom avea maxime de 30 de grade.Minimele nocturne vor fi de 11 grade, usor mai scăzute în zona preorășenească.

LITORAL

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

La malul mării vremea va fi caldă, cu cer variabil și maxime de 27 de grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei.Noaptea cerul se menține variabil, iar temperaturile minime vor fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ȚARĂ

În zilele următoare cresc temperaturile în toată țara și vom avea valori maxime de 32 de grade. În vest și nord-vest, sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul țãrii și pe crestele Munților Banatului.

Inchide