• Publicat:
Știri

METEO. Vremea se menține în continuare caldă. Vom avea temperaturi cuprinse între 20 și 32 de grade

Astăzi vremea se menține în continuare mai caldă decât normalul perioadei și vom avea temperaturi cuprinse între 20 și 32 de grade, transmit meteorologii.

ROMANIA, MIERCURI

TEMPERATURI MAI MARI DECÂT NORMALUL PERIOADEI

Astăzi vremea se menține în continuare mai caldă decât normalul perioadei și vom avea temperaturi cuprinse între 20 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în Moldova, Dobrogea, Banat, Crișana și la munte.

ROMANIA, MIERCURI NOAPTEA

PLOI IN VEST ȘI NORD-VEST

La noapte cerul va fi variabil, noros în vest și nord-vest, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Minimele nocturne se vor încadra între 7 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

BUCURESTI

DE MÂINE ÎNCEP PLOILE

Astăzi în capitală vremea va fi frumoasă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor atinge valori de 31 de grade. Mâine cerul va deveni noros și în a doua parte a zilei va ploua în averse. Vineri temperaturile scad semnificativ, iar în timpul zilei sunt anunțate ploi. Maximele nu vor depăși 14 grade.

MUNTE

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte vremea va fi frumoasă și vom avea temperaturi cuprinse între 13 și 26 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu intensificări , în mai ales pe crestele înalte.

TARA

VREMEA SE RĂCEȘTE ACCENTUAT DE VINERI

În următoarele zile vremea va fi înstabilă și va ploua pe arii extinse în aproape toată țara. De vineri temperaturile scad seminificativ și vom avea maxime de 18 grade, valori mai scăzute decât normalul perioadei. Minimele se vor încadra între 13 și 2 grade.

×
Inchide