METEO. Vremea se răcește / Regiunile în care sunt prognozate ploi și intensificări ale vântului

Astăzi vremea se va răci în regiunile intracarpatice, unde pe parcursul zilei va ploua local, iar vântul va sufla cu intensificări, transmite ANM.

ROMANIA, JOI

PLOUĂ ÎN REGIUNILE INTRACARPATICE

Astăzi vremea se va răci în regiunile intracarpatice, unde pe parcursul zilei va ploua local, iar vântul va sufla cu intensificări. În restul țării temperaturile continuă să crească ușor și vom avea valori termice mai mari decât normalul perioadei. Maximele zilei sunt cuprinse între 15 și 26 de grade celsius.

ROMANIA, JOI NOAPTEA

PLOI ÎN AVERSE ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE

La noapte cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării și sunt anunțate ploi în averse și descărcări electrice. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 16 grade. Dimineata, pe arii restrânse, se va forma ceață.

BUCURESTI

PLOI LA NOAPTE, SÂMBĂTĂ CRESC TEMPERATURILE

În București cerul va fi variabil, noros spre seară și la noapte când vor fi averse și posibil descărcări electrice. Mâine temperaturile scad ușor și vom avea maxime de 20 de grade, valori termice normale pentru această perioadă. Sâmbătă vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de 23, 24 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Minimele nocturne vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, cu cele mai scăzute valori în zona preorășenească, unde în a doua parte a nopții se poate forma ceață.

MUNTE

PLOI ȘI VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte meteorologii anunță ploi și vânt cu intensificări, mai ales la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar minimele nocturne vor avea valori cuprinse între 1 și 5 grade celsius.

TARA

MÂINE SE RĂCEȘTE ÎN SUDUL ȘI ESTUL ȚĂRII

Mâine vremea se va răci în sudul și estul țării și vom avea maxime de 23 de grade. Cerul va fi variabil, noros în zona Carpaților Orientali, unde poate ploua slab. Sâmbată vremea se încălzește usor și vom avea valori termice cuprinse între 16 si 25 de grade. Temperaturile minine vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va forma brumă.

×
Inchide