Mihai Tudose, DEZAMĂGIT de „viața de apoi”: Reclamă FALSĂ. Nu am văzut niciun tunel, nu erau nici flori, nimic

Mihai Tudose, DEZAMĂGIT de „viața de apoi: Reclamă FALSĂ. Nu am văzut niciun tunel, nu erau nici flori, nimic
Publicat: 28/03/2019, 10:19

Fostul premier a declarat că se simte bine și că va fi ieși din spital în curând.

„Am trecut pe lângă moarte, cumva. Am avut și noroc, dar și o echipă de medici extraordinari. Domne, cred că e reclamă falsă. Nu am văzut niciun tunel, nu erau nici flori, nimic.

Era cât pe ce să mă duc la cele mai tăcute. Pur și simplu s-a stins lumina. În salvare m-am trezit. În timpul operației eram conștient. Am avut noroc că a fost Bănicioiu.

S-a prins imediat că am ceva la inimă. Mi-a spus: «Bă, e grav» Am început să transpir abundent, a chemat salvarea imediat. Echipajul de pe salvare mi-a salvat viața, în prima fază, apoi medicii. Mă puteam alege cu leziuni ireversibile, cu sechele, dacă nu se intervenea imediat”, a spus Tudose la România Tv.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat miercuri despre fostul premier Mihai Tudose că este bine, dar nu mai vrea să dea declarații despre starea sa de sănătate.

„Mihai Tudose este bine, dar am fost anunțată că nu mai dorește să dăm date despre starea lui de sănătate, din acest moment. E bine că s-a terminat bine”, a declarat, miercuri, la Târgu-Jiu, Sorina Pintea.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgență marți la spital. Marți seara, acesta a postat un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine și că în două zile revine „înapoi la treabă”.

„Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declara, marți seară, că fostul premier Mihai Tudose este „în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

Ministrul a mai spus că fostul premier este în salon și va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult