Ministrul Agriculturii, rănit în urma unui accident rutier

Ministrul Agriculturii, rănit în urma unui accident rutier
Publicat: 25/08/2016, 13:55
Actualizat: 26/03/2019, 00:44

UPDATE:Ministrul Achim Irimescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că tomografiile au ieșit bine atât în cazul său, cât și al omologului din Kuweit, în timp ce ministerul Sănătății anunță că cele două victime vor fi aduse la Spitalul Elias din Capitală, după accidentul rutier produs joi în Slobozia.

„Suntem bine. La Slobozia au ieșit bine tomografiile, am plecat spre București”, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, pentru Mediafax.

Ministerul Sănătății anunță că „rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neurochirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la spitalul Elias, cu ambulanța”.

Serviciul Județean de Poliție Rutieră Ialomița a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier în care a fost rănit ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Din primele cercetări, reiese faptul că șoferul unui autoturism a oprit pe partea dreaptă a șoselei pentru a face loc coloanei oficiale în care se afla ministrul Agriculturii, moment în care conducătorul auto al mașinii în care se afla Achim Irimescu a acroșat mașina oprită pe partea dreaptă.

Polițiștii fac, la momentul transmiterii acestei știri, cercetări la fața locului, iar cei de la Rutieră dirijează traficul în zonă.

„Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în județul Ialomița, când mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conștienți. Miniștrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegației a suferit un traumatism de stern ușor, de asemenea este în afara oricărui pericol”, se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătății.

Cele trei persoane implicate sunt evaluate în continuare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia, urmând să se facă analize la computer-tomograf. După rezultatele acestora, medicii vor decide conduita terapeutică ulterioară, se mai arată în informarea ministerului.

„Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe Drumul Național 21, la ieșirea din municipiul Slobozia. În urma acestui accident, trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost vătămate corporal și se află la acest moment la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Toate cele trei persoane sunt conștiente, au fost rănite ușor. Au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Urmează să stabilim datele exacte ale producerii accidentului. Confirmăm însă că era vorba despre o coloană oficială ce se afla în deplasare, mai exact o delegație oficială”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Loghin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Oficiali din cadrul Poliției Române au confirmat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că printre persoanele rănite și transportate la spital se află ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, omologul său din Kuweit și o femeie translator.

Aceleași surse declară că, din primele informații, autoturismul celălalt implicat în accident ar fi fost oprit pe partea dreaptă a carosabilului.

În momentul în care mașina ministrului a trecut pe langă, a acroșat mașina oprită. Nu se știe, la momentul transmiterii acestei știri, cine se face responsabil de producerea accidentului.

De asemenea, nu se cunoaște dacă mașina oprise pe partea dreaptă pentru a trece coloana oficială sau era staționată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?