Minivacanța de Sf. Maria continuă bară la bară. Aglomerație pe DN1 și circulație intensă pe Autostrada Soarelui

Minivacanța de Sf. Maria continuă bară la bară. Aglomerație pe DN1 și circulație intensă pe Autostrada Soarelui
Publicat: 13/08/2017, 12:44
Pentru evitarea ambuteiajelor, șoferii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploiești – Brașov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov, recomandă autoritățile.
Și pe A2 pe sensul de mers spre mare circulația este intensă, iar polițiștii recomandă rutele alternative spre Constanța: DN2 București – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârșova – Constanța; DN3 București – Lehliu – Călărași – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanța; DN3 București – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Fetești – A2 Fetești – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanța (cu mențiunea că este posibil să apară probleme de trafic la stația de taxare de la Fetești).
Autoritățile avertizează și că până în data de 31 august 2017, în județul Olt, se execută lucrări de reparații la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieșirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. În zona de lucru se formează coloane de autovehicule.
Astfel, duminică, în intervalul orar 00:00-6:00, circulația pe pod va fi oprită, iar autovehiculele vor circula deviat, pe ruta DJ574 Slatina (Catedrală) – Teslui – Moșteni – DN64 Strejești – Pleșoiu – DJ677 – Salcia – DN65.
În județul Olt, DN64 Caracal – Drăgășani a fost închis pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 – 40+915 metri, între localitățile Găneasa și Pleșoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara. Circulația rutieră se desfășoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa – Salcia – DJ677 – Pleșoiu și retur. Variantele de circulație sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare, mai arată cei de la Infotrafic.
Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeș-Pianu), circulația se desfășoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcția Sibiu.
DN67C-Transalpina este redeschis în totalitate. Pe tronsonul Rânca (km 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (km 59+800, județul Vâlcea), accesul este permis doar în intervalul orar 07:00 – 20:00, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Există și restricție de viteză de 30 km/h.
S-a redeschis și DN7C-Transfăgărășan, între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă (tronsonul kilometric 104 – 130+800, care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase