Minoră dispărută în Chiajna! Fata de 14 ani a plecat la școală și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru a o găsi

Minoră dispărută în Chiajna! Fata de 14 ani a plecat la școală și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru a o găsi
Publicat: 20/10/2020, 10:45
Actualizat: 06/04/2021, 15:35

O fată de 14 ani din comuna chiajna este căutată de polițiști, după ce a plecat luni după-amiaza la școală și nu s-a mai întros acasă. Autoritățile au fost sesizate luni seara în ceea ce privește dispariția copilei, iar astăzi desfășoară activități specifice de căutare.  

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activități specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 14 ani, care, la data de 19 octombrie, a plecat de la domiciliul său, din comuna Chiajna, și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută luni seară, în jurul orelor 21:25, prin apel 112, de către tatăl minorei, care a declarat faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă în jurul orelor 12:30, pentru a merge la scoală și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu”, au anunțat autoritățile.

Semnalmentele minorei. Polițiștii îi îndeamnă pe cei care au văzut-o să sune la 112

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe minoră și publică semnalmentele acesteia:  înălțime 1,50 m, 45 kg, păr tuns scurt, negru, ten măsliniu, ochi căprui. La data dispariției, minora purta blugi și hanorac de culoare gri, era încălțată cu adidași negri și avea asupra sa un rucsac mov, inscripționat „21”.

„Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul autorităților.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase