Mircea Badea anunță dezastrul! Ce mesaj a postat după explozia de noi infectări cu coronavirus. “E clar efectul petrecerilor de la mare! Acum vor închide și…”

Mircea Badea anunță dezastrul! Ce mesaj a postat după explozia de noi infectări cu coronavirus. “E clar efectul petrecerilor de la mare! Acum vor închide și...”
Mircea Badea anunță dezastrul! Ce mesaj a postat după explozia de noi infectări cu coronavirus. “E clar efectul petrecerilor de la mare! Acum vor închide și...”
Publicat: 14/10/2020, 16:14

Mircea Badea este îngrijorat pe creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de coronavirus și este de părere că de vină pentru situația în care a ajuns România ar fi petrecerile din iulie de la mare, când cetățenii nu au respectat sub nicio formă regulile de distanțare totală.

Pe durata sezonului estival au circulat sute de imagini și fotografii cu turiști aflați pe litoral, pe care nu îi interesa faptul că țara este în plină pandemie de coronavirus.

Știu ce se va anunța la ora 13.00: DEZASTRU! E clar efectul petrecerilor din iulie de la mare. Cred că acum vor închide și observatorul astronomic. Cu această măsură sigur se va inversa trendul”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ulterior, după ce Grupul de Comunicare Strategică a publicat raportul pe ultimele 24 de ore, Mircea Badea a revenit cu un nou mesaj. “Autoritățile adoptă chiar acum măsuri eficiente împotriva coronavirusului: vor trimite un expert să vă spună să respectați regulile. Așa da!”, a mai scris prezentatorul de la Antena 3.

Mircea Badea a anunțat dezastrul: peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus în România în ultimele 24 de ore

Până pe 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 122.714 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.016 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.439. Dintre acestea, 686 sunt internate la ATI.

Totodată, în intervalul 13.10.2020 (10:00) – 14.10.2020 (10:00) au fost raportate 66 de decese (38 bărbați și 28 femei).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase