Momente traumatizante pentru actorul Jean Paler. Mărturisiri șocante, după 40 de zile de spitalizare. ”Au dat în mine. Ne încuiau ca pe câini în saloane”

Momente traumatizante pentru actorul Jean Paler. Mărturisiri șocante, după 40 de zile de spitalizare. ”Au dat în mine. Ne încuiau ca pe câini în saloane”
Jean Paler,declarații după 40 de zile de spitalizare. Foto: YouTube
Publicat: 07/11/2020, 12:08
Actualizat: 06/04/2021, 14:38

Jean Paler a fost internat timp de 42 de zile în două spitale din Brașov din cauza problemelor cardiace. Actorul acuză persoanalul medical că l-ar fi jignit și tratat în condiții inumane.

Cu probleme cardiace și infectat cu Covid-19, actorul Jean Paler reclamă condițiile de spitalizare în care a stat internat peste 40 de zile.

Potrivit spuselor actorului, în urma a șase teste Covid-19, a fost internat la Spitalul ”Tractorul” din Brașov, unde a îndurat  frigul și a fost jignit.

Actorul: ”Nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!”

„Mi s-au făcut șase teste, două au ieșit pozitive, iar alte patru-neconcludente, m-au mutat de colo-colo. Prima oară am fost internat la Spitalul ”Tractorul” din Brașov, vai de capul meu, nici WC nu era, mi-am făcut nevoile într-o pungă agățată de un scaun, așa mi s-a dat. Mi-era și frig, am cerut încă o pătură. A fost cumplit, doctorii erau toți în alertă, am fost jignit, nimeni nu a ținut cont de mine. Acolo nu contează cum te cheamă, nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!”, spune actorul.

Jean Paler susține că, deși personalul medical comunica de la distanță, în momentul când a încercat să părăsească spitalul, cinci persoane l-au imobilizat și l-au lovit. Nu poate spune cu precizie dacă persoanele care l-au agresat făceau erau cadre medicale.

”Au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: «intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie,  nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol». Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”.

La un moment dat Paler a intenționat să ceară ajutorul Poliției, iar la puțin timp a fost testat, însă într-un mod brutal, potrivit spuselor acestuia.

„Când le-am zis că sun la Poliție pentru sechestrare a venit unul la 4 dimineața să mă testeze, de mi-a băgat bețele alea în nas de mi-a dat și sângele, apoi mi-a zis că «stai, mă, liniștit, că iese negativ și pleci din spitalul nostru». Mi-au adus testul după nici 5 ore, la ora 9 mi-au zis că plec, că nu e negativ”.

Fără căldură și cu o pensie de 900 de lei, Jean Paler spune că nu își permite să plătească utilitățile casei și să își asigure hrana necesară.

”Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”

„Am dat deja drumul la căldură, nu se poate sta în casă, e foarte frig la munte. Să văd de unde voi avea bani să plătesc tot ce trebuie. Vine iarna, nu voi avea spectacole, am întrebat marii impresari, nimeni nu are nici o oferă, e un an mort. Noi, artiștii, vom muri de foame iarna aceasta. Eu ce să fac altceva? Sunt actor, am aproape 70 de ani. De ce să mă apuc la vârsta asta? Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”, a mai declarat Jean Pale.

Actorul spune că a fost internat la Spitalul ”Astra”, ulterior fiind mutat la Tractorul Spitalul ”Tractorul” din Brașov.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu