Momente traumatizante pentru actorul Jean Paler. Mărturisiri șocante, după 40 de zile de spitalizare. ”Au dat în mine. Ne încuiau ca pe câini în saloane”

Momente traumatizante pentru actorul Jean Paler. Mărturisiri șocante, după 40 de zile de spitalizare. ”Au dat în mine. Ne încuiau ca pe câini în saloane”
Jean Paler,declarații după 40 de zile de spitalizare. Foto: YouTube
Publicat: 07/11/2020, 12:08
Actualizat: 06/04/2021, 14:38

Jean Paler a fost internat timp de 42 de zile în două spitale din Brașov din cauza problemelor cardiace. Actorul acuză persoanalul medical că l-ar fi jignit și tratat în condiții inumane.

Cu probleme cardiace și infectat cu Covid-19, actorul Jean Paler reclamă condițiile de spitalizare în care a stat internat peste 40 de zile.

Potrivit spuselor actorului, în urma a șase teste Covid-19, a fost internat la Spitalul ”Tractorul” din Brașov, unde a îndurat  frigul și a fost jignit.

Actorul: ”Nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!”

„Mi s-au făcut șase teste, două au ieșit pozitive, iar alte patru-neconcludente, m-au mutat de colo-colo. Prima oară am fost internat la Spitalul ”Tractorul” din Brașov, vai de capul meu, nici WC nu era, mi-am făcut nevoile într-o pungă agățată de un scaun, așa mi s-a dat. Mi-era și frig, am cerut încă o pătură. A fost cumplit, doctorii erau toți în alertă, am fost jignit, nimeni nu a ținut cont de mine. Acolo nu contează cum te cheamă, nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!”, spune actorul.

Jean Paler susține că, deși personalul medical comunica de la distanță, în momentul când a încercat să părăsească spitalul, cinci persoane l-au imobilizat și l-au lovit. Nu poate spune cu precizie dacă persoanele care l-au agresat făceau erau cadre medicale.

”Au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: «intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie,  nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol». Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”.

La un moment dat Paler a intenționat să ceară ajutorul Poliției, iar la puțin timp a fost testat, însă într-un mod brutal, potrivit spuselor acestuia.

„Când le-am zis că sun la Poliție pentru sechestrare a venit unul la 4 dimineața să mă testeze, de mi-a băgat bețele alea în nas de mi-a dat și sângele, apoi mi-a zis că «stai, mă, liniștit, că iese negativ și pleci din spitalul nostru». Mi-au adus testul după nici 5 ore, la ora 9 mi-au zis că plec, că nu e negativ”.

Fără căldură și cu o pensie de 900 de lei, Jean Paler spune că nu își permite să plătească utilitățile casei și să își asigure hrana necesară.

”Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”

„Am dat deja drumul la căldură, nu se poate sta în casă, e foarte frig la munte. Să văd de unde voi avea bani să plătesc tot ce trebuie. Vine iarna, nu voi avea spectacole, am întrebat marii impresari, nimeni nu are nici o oferă, e un an mort. Noi, artiștii, vom muri de foame iarna aceasta. Eu ce să fac altceva? Sunt actor, am aproape 70 de ani. De ce să mă apuc la vârsta asta? Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”, a mai declarat Jean Pale.

Actorul spune că a fost internat la Spitalul ”Astra”, ulterior fiind mutat la Tractorul Spitalul ”Tractorul” din Brașov.

Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Simona Halep și Toni Iuruc și-au ales cei mai tari nași! Cine sunt și cu...
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă...
Divele din România, cu costume de baie minuscule, pe plajă. Cine arată cel mai bine
Oana Roman și Marius Elisei, imagini din intimitate! Iubitul vedetei, dezbrăcat complet lângă ea
Cum a fost îmbrăcată Simona Halep în ziua cea mai fericită a vieții ei! Așa...
Doi ani de amărăciune de la cazul Caracal. De necrezut ce s-a întâmplat cu Dincă...
Rezultate Admitere Liceu 2021. Situaţia completă. La ce liceu au intrat elevii
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
Ucraina = Cernobîl, iar Turcia = Cardi B. Cum a fost prezentată România la deschiderea...
Simona Halep și Toni Iuruc și-au ales cei mai tari nași! Cine sunt și cu...
I-a MASAT organele cu ulei de măsline. Ce s-a întâmplat apoi i-a UIMIT pe amândoi...
Tragedie în Harghita, după ce un urs a UCIS un bărbat, iar altul este în...
Oana Roman şi Marius Elisei, imagine ULUITOARE. Doar în filmele pentru adulţi vezi aşa ceva
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele...
Rezultate Admitere liceu 2021: A fost publicată repartizarea pe admitere.edu.ro 2021?
Cătălin Măruţă a rămas mască! Nu-şi putea imagina asta. Toată lumea a văzut ce s-a...
NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...