Momentul în care un automobil Tesla FĂRĂ ȘOFER evită un ACCIDENT grav

Redactor:
Laura Cojocaru
VIDEO: O mașină autonomă evită un accident grav. În momentul în care un autoturism apare în viteză în intersecție și lovește mai multe vehicule, sistemul automat de frânare de urgență a Modelului Tesla intră în acțiune și salvează mai multe vieți. Vezi imaginile în care mașina fără șofer frânează brusc.
Un vehicul autonom Tesla a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe bordul unui alt autoturism, când a evitat un grav accident. „Tehnologia autonomă nu poate fi ignorată. În ciuda celor care susțin că cea mai mare încredere o poți avea în oameni și nu în tehnologii, Modelul Tesla 3 a demonstrat că poate acționa în situații limită, salvând  mai mulți oameni de la accident”, scrie news18.
 

În imaginile care au devenit virale se observă automobilul Tesla 3 în intersecție, așteptând culoarea verde a semaforului. Autopilotul Tesla pornește, când culoarea semaforului se schimbă. Brusc, un alt autoturism apare în viteză în intersecție și lovește mai multe vehicule. Mașina autonomă frânează brusc, evitând astfel implicarea în accident. Apoi, depășește camionul care s-a rostogolit pe șosea și își continuă drumul.

O astfel de tehnologie autopilot conține un sistem automat de frânare de urgență care preia controlul, după ce a sesizat posibilitatea unui accident.

 

 

Inchide