Motivul cutremurător pentru care cei doi soți de 89 ani din București au decis să-și pună capăt zilelor împreună / Bărbatul a fost secretar de stat în fostul guvern Văcăroiu

Motivul cutremurător pentru care cei doi soți de 89 ani din București au decis să-și pună capăt zilelor împreună / Bărbatul a fost secretar de stat în fostul guvern Văcăroiu
Sursă Foto - Știrimd.ro
Publicat: 24/09/2022, 10:54
Actualizat: 24/09/2022, 13:16

Vârstinici și lăsați în voia sorții, doi soți de 89, din București, au decis să-și pună capăt zilelor împreună, în urmă cu două zile. Cei doi s-au aruncat ținându-se de mână de la etajul al șaptelea al blocului în care locuiau, în zona Barbu Văcărescu din Capitală.

Noi detalii ies la suprafață în cazul tragic care a șocat o țară întreagă, polițiștii au descoperit asupra bătrânului un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, plecat în străinătate.

„Nu au vrut să fie o povoară pentru nimeni”, spun acum terifiați cei care i-au cunoscut pe cei doi.

Dubla sinucidere este considerată moarte suspectă și este anchetată de polițiștii de la omoruri.

Tragedia s-a petrecut vineri, în jurul prânzului. Atunci, un trecător a văzut trupurile celor doi soți pe asaflt, lângă bloc și a sunat la 112.

Cei doi bătrâni locuiau la etajul doi al unui bloc din Sectorul 2 și ar fi urcat la etaj în zona ghenei de gunoi, acolo unde au avut acces la un balcon.

Mesajul de adio, găsit asupra cadavrului bărbatului

Medicii chemați de urgență au constatat decesul celor doi soți de 89 de ani iar polițiștii de la omoruri au preluat ancheta.

Ei au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului care locuieste în Bruxelles. Din mesaj reiese că motivul cumplitei decizii ar fi fost că nu își doreau să fie o povară pentru fiu.

Biletul de adio, dar și alte detalii cum ar fi bastoanele celor doi găsite pe palierul de la etajul șapte al blocului conturează ipoteza sinuciderii.

Bărbatul a fost secretar de stat în fostul guvern Văcăroiu

Cei doi soți locuiau de 33 de ani în blocul din zona Barbu Văcărescu.

Bărbatul a fost secretar de stat în guvernul Nicolae Văcăroiu, lucrând în Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996. Femeia a fost casnică.

Trăiau din pensie și ar fi avut o situație financiară destul de buna. Ultimii ani și i-au dus împovărați de bolile bătrâneții. În apartamentul din care nu ar mai fi ieșit în ultimele luni, anchetatorii au găsit o mulțime de medicamente și rețete, potrivit ProTv.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase