Motivul incredibil pentru care proprietarii cer 8,6 milioane de dolari pe acest apartament din San Francisco. GALERIE FOTO

Publicat: 09/05/2015, 20:27

Cumpărat în 2007 cu 2,7 milioane de dolari el este vândut acum prin intermediul agenției imobiliare Pacific Union cu fabuloasa sumă de 8,6 milioane de dolari, peste 27.000 de dolari pe metru pătrat, în condițiile în care locuința are puțin peste 318 metri pătrați.

Dar ce-l face așa de special și, se pare, unic în lume. Din dorința de a se feri de undele electromagnetice emise de telefoanele celulare, de routere wireless sau de GPS, proprietarii au izolat tot apartamentul ca pe o cutie de conserve. Practic, în timpul renovării au curățat pereții și tavanul până la cărămidă după care le-au izolat cu un strat gros de grafit care să-i protejeze de radiațiile care provoacă inclusiv cancer. Operațiunea a fost una de durată, costisitoare, de unde și prețul foarte mare. Mai ales că apartamentul are acum un nivel al radiațiilor mult sub standardele federale iar înainte de renovare nivelul era de 600 de ori mai mare decât aceleași standarde federale.

FOTO: http://nicoleklionsky.pacificunion.com

FOTO: http://nicoleklionsky.pacificunion.com

FOTO: http://nicoleklionsky.pacificunion.com

FOTO: http://nicoleklionsky.pacificunion.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase