Noi imagini cu ELENA UDREA după eliberarea din închisoare. MESAJUL transmis de iubitul ei

Redactor:
Florin Jinga
Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare. Vezi fotografiile.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt fotografiați în timp ce au ieșit la plimbare cu fiica lor, Eva Maria.

Alexandrov a postat și pe Facebook o imagine în care apare doar el împingând căruciorul în care se află fiica sa. Poza este însoțită de descrierea: „My girl, Eva Maria”.

Adrian Alexandrov cu fiica sa, Eva Maria

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiția din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condițiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanța supremă a fost declarată nelegală.

Pedeapsa de șase ani de închisoare primită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute, dar și pedeapsa de patru ani a Alinei Bica au fost suspendate prin decizia ICCJ.

„Abia am ajuns acasă. A fost o experiență foarte grea de data aceasta,” a povestit Elena Udrea, pe 25 decembrie, la Antena 3. „Spun de data aceasta, pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. Am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă și am găsit-o acum mult mai mare. Cred că și ea e curioasă să mă cunoască. Încercăm să ne cunoaștem reciproc. Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai ușoară perioada asta. Departe de țară, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, dar Dumnezeu a făcut o minune că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă”.

Deși înainte să fie reținută și închisă aceasta era activă pe Facebook, postând imagini și comentarii referitoare la acuzațiile care i se aduc sau la evenimente din țară, după ieșirea din închisoare Udrea s-a limitat la două postări, una după eliberare și o alta după Anul Nou. 

Foto: Alexandrov Adrian/ Facebook/ Instagram

×
Inchide