Nuntă cu 200 de invitați, oprită de polițiști la Constanța: Nu au fost respectate regulile din pandemie (VIDEO)

Redactor:
Mihai Georgescu
Nuntă cu 200 de invitați, oprită de polițiști la Constanța: Nu au fost respectate regulile din pandemie (VIDEO)
Nuntă cu 200 de invitați, oprită de polițiști la Constanța: Nu au fost respectate regulile din pandemie (VIDEO) / Foto: Captură

O nuntă cu aproximativ 200 de invitați, desfășurată duminică seara într-un local din Constanța, a fost oprită de forțele de ordine, deoarece nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Potrivit digi24.ro, ar fi vorba despre nunta unei verișoare a tenismenei Simona Halep. La fața locului au ajuns 28 de polițiști, mobilizați în urma unui apel la 112.

„Numărul invitaților depășea 50 de persoane”

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20:00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în privința respectării normelor anti-COVID-19.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Simona Halep, Gică Hagi și Ion Țiriac, mesaj pentru români: „Respectați regulile, păstrați distanța, purtați masca”

Sunt campioni în sport, în afaceri, dar și în viață. Au ajuns aici tocmai pentru că au respectat regulile și și-au depășit limitele. Simona Halep, Ion Țiriac și Gică Hagi povestesc într-un interviu de colecție, cum poți trece prin pandemie ca un adevărat campion.

Cum au trecut Simona Halep, Gică Hagi și Ion Țiriac peste pandemie? Evident, ca niște campioni. Într-un inteviu rar, cele trei glorii ale sportului românesc au povestit în exclusivitate pentru Alessandra Stoicescu despre temerile lor, dar și despre ce i-a ținut optimiști în aceste vremuri tulburi. Ce mesaj au campionii pentru români?

Inchide