O clasă politică coruptă NU ARE DREPTUL să decidă pe cine iubesc. Vedetele îndeamnă la BOICOTAREA referendumului

O clasă politică coruptă NU ARE DREPTUL să decidă pe cine iubesc. Vedetele îndeamnă la BOICOTAREA referendumului
Publicat: 27/09/2018, 04:07

„Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul și iubirea, altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv, consider că acest referendum este inutil pentru că dragostea și familia nu se scriu în legi. Eu vreau ca oamenii să fie liberi, să iubească pe cine doresc ei. Eu nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează”, spune Andreea Bălan, susținătoare declarată a comunității LGBT.

Dansatorul și câștigătorul concursului „Românii au talent 2018”, Emil Rengle este de părere că redefinirea familiei nu reprezintă o problemă reală și că referendumul de pe 6-7 octombrie este menit să separe oamenii și să instige la ură.

„Dacă m-ai întreba, nu aș ști să-ți spun ce este iubirea. Nu pot să definesc o emoție atât de mare prin cuvinte. Știu doar că dragostea este neînfricată și vindecătoare. Iubirea este răspunsul, soluția, dansul, soarele blând și calea deschisă. Iubirea nu se votează„.

„Sunt aici pentru a fi vocea generației mele. Politicienii cheltuie zeci de milioane din banii mei și ai tăi pe un referendum care separă oamenii. În timp ce probleme reale au nevoie de rezolvare. Nu vreau să cheltuim banii pe ură. NU! Eu nu mă duc la referendum. Iubirea nu se votează”, spune dansatorul Emil Rengle.

Fashion editor-ul Maurice Munteanu se alătură și el campaniei pentru boicotarea referendumului, condamnând clasa politică pe care nu o consideră îndreptățită să decidă pe cine iubește.

„Nu merg la referendum pentru că Dragnea nu are dreptul să decidă pe cine iubesc, pentru că o clasă politică coruptă nu are dreptul să decidă pe cine iubesc, pentru că nu cred într-o Biserică coruptă care instigă la ură și pentru că știu că modelul familiei tradiționale nu este singurul reper. Nu merg la referendum pentru că nimeni nu are dreptul să decidă pentru nimeni cum iubește, cum trăiește, cum educă un copil”, spune juratul Bravo, ai stil!

Și fiul vitreg al Gabrielei Firea, Răzvan Firea a anunțat că susține boicotarea referedumului, la o zi după ce primarul Capitalei mărturisea că va vota pentru modificarea Constituției.

Pe data de 30 octombrie se va organiza un marș pentru susținerea boicotului referendumului.

Românii vor fi întrebați pe 6 și 7 octombrie,la referendumul pentru redefinirea familiei, dacă sunt de acord cu legea de revizuire a Constituției României. Referendumul a fost cerut de Coaliția pentru Familie, iar inițiativa semnată de 3 milioane de persoane „își propune să înlăture orice echivoc pe care utilizarea termenului de „soți” în cuprinsul art. 48 al 1 din Constituția României ar putea să-l aducă în conturarea noțiunii de „familie”, a raportului dintre „familie” și dreptul fundamental al bărbatului și al femeii de a se căsători și a întemeia o familie”

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instituirea copiilor”, prevede modificarea adusă articolului 48 din Constituția României.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedetele din România care și-au aranjat TOATE ALEA fără RUȘINE! Începem cu Gina Pistol! Mamă,...
Prezentatoarea știrilor sportive și iubita ei cântăreață au ieșit pentru prima oară, oficial, în public,...
GALERIE FOTO O platformă auto cu mașini Tesla spulberată pe Valea Oltului de alta, care...
Adio, doamnă! A murit MAREA actriță
Cine sunt şoferii care ar putea plăti poliţe RCA usturătoare. În ultimul an, asigurările aproape...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Ce reprezintă semnul de circulație cu bulina neagră? De ce nu ar trebui niciodată ignorat
VIDEO. Mai multe „sticle de vrăjitoare” au apărut pe o plajă, iar cercetătorii se tem...
A murit Ion Roxin, o emblemă în lumea filmului românesc! La ce vârstă s-a stins...
Christina Applegate, distrusă de cancer și scleroză multiplă. Kelly din „Familia Bundy” s-a retras din...
Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi
N-a văzut că e filmată şi a băgat mâna în 🙊 O recunoşti? E celebră
Inteligența Artificială LETALĂ, tot mai APROAPE de realitate! Ce țară vrea să...
Veste imensă pentru Ion Iliescu! VICTORIE pentru fostul președinte al României
Pensiile din România, în pericol. Avertisment de la nivel european
Îl mai ții minte? Ce se mai știe de “băiețelul înghețat” care mergea 4 kilometri...
BANCUL ZILEI. Bubulina: Dragule, ce-ți place mai mult la mine ? Corpul perfect sau fața...