Ioana Sfârlea
28.09.2019
Știri

O femeie a murit după ce a fost aruncată dintr-o mașină care s-a răsturnat. Șoferul a efectuat o manevră de mers înapoi și a căzut într-o râpă

O femeie a murit după ce a fost aruncată dintr-o mașină care s-a răsturnat. Șoferul a efectuat o manevră de mers înapoi și a căzut într-o râpă
Femeia rănită grav, sâmbătă, în localitatea Iclod, județul Alba, după ce a fost aruncată din mașina în care se afla și care s-a răsturnat, a murit. Mașina a căzut într-o râpă după o manevră de mers înapoi.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce conducea o mașină pe strada Principală din localitatea Iclod, un bărbat de 62 de ani, a făcut o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce, fără să se asigure, moment în care a ieșit în afara drumului, prăbușindu-se cu autoturismul într-o râpă adâncă de 100 de metri.

Mașina s-a răsturnat de mai multe ori, iar șoferul și o pasageră, de 63 de ani, au fost aruncați în afara autoturismului și au fost răniți, iar în urma traumatismelor suferite, femeia a murit.

Polițiștii l-au testat pe șofer pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ și continuă cercetarile pentru ucidere din culpă.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs, sâmbătă, la ieșirea din localitatea Iclod spre localitatea Sâncel.

Două persoane, o femeie și un bărbat, au fost aruncate dintr-o mașină care s-a răsturnat într-o râpă.

Femeia a fost rănită grav și i s-au făcut, fără succes, manevre de resuscitare, iar bărbatul a suferit răni ușoare.

×
Inchide