Opt tineri, prinși cu droguri la un concert de muzică electronică din Brașov

Redactor:
Corespondenti
Opt tineri, prinși cu droguri la un concert de muzică electronică din Brașov
Opt tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, au fost prinși de polițiștii BCCO Brașov cu droguri la un concert de muzică electronică organizat în oraș. Unii dintre aceștia aveau droguri pentru consum propriu, iar alții pentru vânzare.

Potrivit unui comunicat al BCCO Brașov, polițiștii și procurorii DIICOT au prins, la un concert de muzică electronică, opt persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 25 ani, care dețineau, în vederea comercializării și a consumului propriu, comprimate de ecstasy, pliculețe cu MDMA pulbere și cannabis.

„Au fost astfel depistate două persoane care dețineau, în vederea consumului propriu, cannabis, alte două persoane aveau ecstasy, iar patru persoane dețineau în vederea consumului propriu și pentru trafic de droguri de mare risc ecstasy și pliculețe cu MDMA pulbere”, se arată în comunicat.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar, în baza probatoriului administrat, instanța a dispus arestarea preventivă a doi bărbați, cu vârste de 21 și 23 ani din București.

Cercetările în acest caz de trafic de droguri de mare risc și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc și mare risc continuă.

Inchide