• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

OSCAR 2014. Lista de FILME OSCAR 2014 nominalizate la categoria „Cel mai bun film”. VIDEO

OSCAR 2014. Lista de FILME OSCAR 2014 nominalizate la  categoria „Cel mai bun film”. VIDEO
FILME OSCAR 2014. Nouă filme concurează pentru titlul de „Cel mai bun film" la OSCAR 2014.

FILME OSCAR 2014. Premiile OSCAR 2014 vor fi decernate duminică, 2 martie, la Los Angeles, la Dolby Theatre. Casele de pariuri dau ca favorită la OSCAR 2014, la categoria „Cel mai bun film”, pelicula „12 Years a Slave”. „Gravity” este un alt film pe care casele de pariuri îi dau mari șanse la trofeu. Filmele cu cele mai puține șanse de câștig sunt „Her”, „Philomena” și „Nebraska”. gândul vă prezintă lista completă a filmelor nominalizate la OSCAR 2014, la categoria Cel mai bun film.

OSCAR 2014. Filmul „12 Years a Slave” în regia lui Steve McQueen, avându-i în distribuție pe actorii Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor și Michael Fassbender, este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supraviețuire și libertate. Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup este răpit și vândut ca sclav. Norocul lui este întâlnirea cu un aboliționist canadian, interpretat de Brad Pitt.

FILME OSCAR 2014. „Gravity”, în regia lui  Alfonso Cuarón, în rolurile principale cu Sandra Bullock și George Clooney, este un alt film cu șanse la OSCAR 2014.  Sandra Bullock interpretează rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spațiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă, în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru și cei doi rămân complet singuri în spațiu.

FILME OSCAR 2014. „American Hustle” este o altă peliculă nominalizată la OSCAR 2014. În regia lui David O. Russell, aceasta îi are în distribuție pe  Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner și Jennifer Lawrence. Este un film de ficțiune care se petrece în timpul unui scandal din anii 70 și spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de  partenera sa, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper).

OSCAR 2014. Filmul „Captain Phillips”,  în regia lui Paul Greengrass, cu Tom Hanks și Barkhad Abdi, spune  povestea căpitanului Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de pirații somalezi în anul 2009. Este prima navă de transport americană capturată de pirați în ultimele două secole.

FILME OSCAR 2014. Acțiunea din „Her”, în regia lui Spike Jonze și cu Scarlett Johansson și Joaquin Phoenix în rolurile principale, se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. Personajul principal este Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori  personale pentru alți oameni, pe calculator. 

OSCAR 2014. „The Wolf of Wall Street” este un alt film nominalizat la premiile Academiei. Regizat de Martin Scorsese, cu  Leonardo DiCaprio în rolul principal, „The Wolf of Wall Street” este o comedie  bazată  pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort. Filmul este de fapt povestea unui broker care a trăit visul american ce până la urmă s-a transformat în coșmar.

FILME OSCAR 2014. Filmul „Nebraska” în regia lui Alexander Payne îi are pe Will Forte și Bruce Dern în rolurile principale.  Un tată vârstnic, fost alcoolic (Bruce Dern) și  fiul său sceptic (Will Forte) pornesc la drum din Montana către Nebraska pentru a primi banii pe care tatăl pretinde că i-a câștigat drept premiu.

OSCAR 2014. Pelicula „Philomena” în regia lui Stephen Frears, cu actorii Steve Coogan, Judi Dench și Charlie Murphy în rolurile principale, este un alt film nominalizat la OSCAR 2014. Pelicula  aduce în prim plan povestea unei mame careia i se face o mare nedreptate și care este în căutarea de răspunsuri și a unei rezolvări pentru problemele sale.

FILME OSCAR 2014. Filmul „Dallas Buyers Club”, în regia lui Jean-Marc Vallée și cu  Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner în rolurile principale, spune povestea unui electrician texan ce luptă cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute și la care și alte persoane cu acest virus vor putea avea acces.

Inchide