Parchetul a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici! Cazul deschis la cererea Dianei Șoșoacă a fost clasat: ”Nu există suspiciuni!” (SURSE)

Parchetul a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici! Cazul deschis la cererea Dianei Șoșoacă a fost clasat: ”Nu există suspiciuni!” (SURSE)
Parchetul a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici! Cazul deschis la cererea Dianei Șoșoacă a fost clasat: ”Nu există suspiciuni!” (SURSE) / / Sursă FOTO: Diana Iovanovici-Șoșoacă - Facebook
Publicat: 13/03/2021, 21:20
Actualizat: 06/04/2021, 14:57

Parchetul Tribunalului București a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, spun SURSE GÂNDUL.RO. Cazul deschis la cererea Dianei Șoșoacă a fost clasat deoarece, spun magistrații, „nu există suspiciuni”.

Parchetul a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici

Parchetul Tribunalului București a clasat dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, motivația fiind aceea că nu există suspiciuni.

Plângerea a fost făcută de parlamentarul AUR Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General.

Au fost analizate toate actele medicale

Cauza a fost declinată la Parchetul Capitalei. Procurorul de caz a decis că nu sunt suspiciuni, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care actor le-a avut.

Diana Șoșoacă spunea că Stanoevici a fost omorât: „Nu ne puteți omorî pe toți. Bogdan nu a murit de Covid!”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă spunea, după moartea actorului Bogdan Stanoevici, într-o postare distribuită pe pagina sa de Facebook, că actorul nu a murit din cauza coronavirusului și că ar fi rugat-o să „lupte până la capăt”. „Nu ne puteți omorî pe toți”, afirma aceasta.

„PENTRU TOȚI „DEȘTEPȚII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPĂ INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECȚIUNI DE O VIAȚĂ CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CĂ LA 45. M-A RUGAT SĂ LUPT PÂNĂ LA CAPĂT ȘI SĂ NU MĂ LAS. AVIZ AMATORILOR ȘI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTEȚI OMORÎ PE TOȚI!”, scria Diana Șoșoacă pe Facebook.

Contrazisă de familia actorului

Imediat după ce a făcut aceste afirmații, Diana Șoșoacă a fost contrazisă chiar de către apropiații actorului și de către medici, care spuneau că infecția de la stomac a fost vindecată, dar fatale i-au fost complicațiile pulmonare provocate de COVID-19.

Radu Pace
Este licențiat în științe politice la SNSPA. Are un masterat în domeniul politicii europene obținut în urma studiilor urmate la SNSPA și Université Libre de Bruxelles. După absolvirea studiilor a lucrat în Big Four, iar din 2020 semnează citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase