Patronul unei mari agenții de turism din România s-a sinucis. Răspunsul ministerului, pentru clienții speriați care sună încontinuu

Patronul unei mari agenții de turism din România s-a sinucis. Răspunsul ministerului, pentru clienții speriați care sună încontinuu
Publicat: 16/10/2017, 17:18

Patronul companiei Omniaturism, George Negru, s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul unui bloc din zona Piața Alba Iulia, din Capitală, el recurgând la acest gest după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare.

Conform sursei citate, apelul la 112 a fost făcut de paznicul blocului din Sectorul 3 al Capitalei, care a auzit o bubuitură.

Conform Poliției Capitalei, luni dimineața, în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat ca în zona Piața Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Compartimentul Morți Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliției Capitalei.

Trupul bărbatului a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.

Surse judiciare au precizat că bărbatul și-a pus capăt zilelor pentru că avea probleme financiare.

„Sună telefoanele încontinuu, încă nu știm ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situație se află după moartea patronului de la Omnia Turism”, a spus un funcționar din Ministerul Turismului.

Moartea omului de afaceri George Negru este anunțată pe site-ul companiei sale, Omnia Turism. „Sincere condoleanțe pentru cel care a fost colegul și directorul nostru, George Negru. Colectivul îndurerat!”, au postat, în urmă cu puțin timp, angajații companiei pe site-ul Omnia Turism.

Omnia Turism este o companie de turism cu 46 de angajați. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor consemnate la Ministerul Finanțelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase