Podul vechi Agigea intră din nou în reparații. Cum va fi afectat sezonul estival

Podul vechi Agigea intră din nou în reparații. Cum va fi afectat sezonul estival
Publicat: 25/04/2017, 23:19

„Lucrările de montare a hidroizolației pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate în perioada 18-23 aprilie”, se arată într-un comunicat al CNAIR. „Având în vedere situația, vă informăm că puteți folosi ca rută alternativă podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră (podul Apolodor), care se află la o distanță suplimentară de doar 2,8 km”, precizează CNAIR.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 ( intersecție cu DN 39, Agigea) – A4 ( intrare port Constanța Sud ) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord – Agigea).

„În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat și tehnologia de execuție, începând cu data de 1 martie 2017, Antreprenorul a reluat lucrările inițiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia-Constanța) pentru execuția lucrărilor de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcțional, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, în perioada 1-27 aprilie 2017. De asemenea, Antreprenorul a solicitat prelungirea restricțiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolație și așternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie – 5 mai 2017″, menționează CNAIR.

Mai multe informații privind starea rețelei de drumuri naționale puteți obține de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și de pe site-ul www.cnadnr.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase