Postul de muncă din Miami pentru care s-au depus 420 de cereri în doar o oră! Ce ofereau angajatorii

Postul de muncă din Miami pentru care s-au depus 420 de cereri în doar o oră! Ce ofereau angajatorii
Sursă Foto - Pixabay
Publicat: 01/11/2022, 12:51

Un loc de muncă din Miami a atras atenția a peste 400 de oameni, în mai puțin de o oră! Iată despre ce este vorba.

A fost avalanșă de cereri de angajare pentru un singur post disponibil scos la concurs de un atreprenor din Miami.

Care a fost motivul pentru care atâția oameni au aplicat pentru acest job? Ei bine, interesul a fost atât de mare datorită programului anunțat.

Săptămână de lucru cu doar trei zile lucrătoare a câte 14 ore, un program ce nu este tocmai întâlnit!

În timp ce săptămânile de lucru de patru zile cresc în popularitate, un magazin Chick-fil-A din Miami experimentează o săptămână și mai scurtă de trei zile.

Operatorul de magazine Justin Lindsey a declarat recent pentru QSR Magazine, că (18 lideri de magazin și aproximativ 20 de angajați din prima linie) lucrează cu succes pe acest program încă din februarie.

„Oamenilor le place munca”

Înainte, angajații lucrau 70 de ore pe săptămână și treceau peste vacanțe pentru a îndeplini obiectivele.

„Personalul este împărțit în două „grupuri” de muncitori care alternează în blocuri de trei zile de ture cu durata de 13 până la 14 ore”, a mai spus omul de afaceri potrivit Insider.

„Cred că oamenii vor să lucreze în această industrie. Oamenilor le place munca. Dar doresc ca unele lucruri să se schimbe și cred că asta am și făcut, am arătat că există lucruri pe care dacă le schimbăm în bine, vom avea un impact de durată”, a mai continuat omul de afaceri, potrivit Insider.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase