Postul național de televiziune are o nouă echipă de conducere

Postul național de televiziune are o nouă echipă de conducere
Publicat: 02/02/2013, 12:12
Actualizat: 29/07/2014, 22:18

Irina Radu, Liana Săndulescu și Claudiu Lucaci fac parte din noua echipă de manageri din Societatea Română de Televiziune (SRTv), noii directori fiind numiți de Claudiu Săftoiu, președintele – director general al TVR.

Iată cât de simplu este să-ți faci și tu afișul tău! Intră în aplicația Gândul și arată-le englezilor de ce ar trebui să vină în România.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, noua organigramă a SRTv a devenit operațională începând de vineri, 1 februarie.

Prin Ordinul președintelui-director general nr. C 24/2013, noile structuri ale TVR vor fi conduse de coordonatori interimari cu atribuții de directori.

Astfel, TVR 1 va fi condus de Gabriel Gherghescu, coordonator cu atribuții de director, în timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atribuții de producător executiv.

Înainte de modificarea organigramei TVR, Dana Deac a fost director al Departamentului TVR 1.

TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Săndulescu, coordonator cu atribuții de director, în timp ce Răzvan Nicolescu va fi coordonator cu atribuții de producător executiv.

Liana Săndulescu a obținut cel mai mare punctaj – 97,33 – la procesul de selecție de personal din TVR, potrivit rezultatelor publicate pe pagina de intranet a TVR pe 11 decembrie 2012. Pe de altă parte, Răzvan Nicolescu a condus TVR 2 înainte ca noua organigramă să devină operațională.

TVR 3 va fi condus de Răzvan Bucuroiu, coordonator cu atribuții de director. Bucuroiu a condus TVR 3 și înainte ca noua organigramă să devină operațională.

TVR Internațional va fi condus de Beatrice Comănescu, coordonator cu atribuții de director. Aceasta a condus TVR Internațional și înainte de a deveni operațională noua organigramă.

Producător general a fost numit Cristian Zgabercea (coordonator cu atribuții de producător general). Cristian Zgabercea este cel care a coordonat Grupul de lucru numit de Claudiu Săftoiu pentru a elabora Raportul care a stat la baza Programului de redresare economică a Televiziunii Române. Zgabercea a luat parte și la procesul de selecție de personal din TVR, la care a obținut 95,64 de puncte.

Direcția Programe va fi condusă de Irina Radu, coordonator cu atribuții de director. La procesul de selecție de personal din TVR, Irina Radu a obținut unul dintre cele mai mari punctaje – 95,01. Ea a fost și membru al fostului Consiliu de Administrație al TVR.

Direcția Știri va fi condusă de Claudiu Lucaci, coordonator cu atribuții de director. Claudiu Lucaci se află la conducerea Știrilor TVR din iulie 2012, când a fost numit director interimar al Direcției Emisiuni Informative și Sport de către Claudiu Săftoiu.

Pe de altă parte, Direcția Studiouri Centrale va fi condusă de Liviu Nicolescu, coordonator cu atribuții de director; Departamentul Producție Artistică – de Cristian Stoian, coordonator cu atribuții de director; Departamentul Tehnico-Administrativ – de Horia Cazan, coordonator cu atribuții de director; Direcția Economică – de Claudiu Dinică, coordonator cu atribuții de director; Departamentul Marketing și Vânzări – de Diana Zalutchi, coordonator cu atribuții de director; Serviciul Comunicare și Relații Internaționale, Relații Publice și Protocol – de Cristian Acatrinei, coordonator cu atribuții de șef serviciu.

Pe de altă parte, TVR Cluj va fi condus de Romeo Couți, coordonator cu atribuții de director (Couți a fost director al TVR Cluj și înainte de aplicarea noii organigrame, n.r.); TVR Craiova – de Elena Dindirică, coordonator cu atribuții de director (în locul lui Cristinel Gabi Nedelcu, n.r.); TVR Iași – de Carmen Olaru, coordonator cu atribuții de director (în locul lui Vasile Arhire, n.r.); TVR Timișoara – de Dite Dinesz, coordonator cu atribuții de director (în locul lui Ionică Lucian, n.r.); TVR Târgu-Mureș – de Raul Emanuel Marin, coordonator cu atribuții de director (în locul Elenei Alb, n.r.).

Noii manageri din TVR au fost numiți până la organizarea concursurilor manageriale conform legii, dar pe o perioadă maximă de șase luni, se spune în comunicatul TVR.

Televiziunea Română a trecut printr-un proces de reorganizare și restructurare, prin implementarea Programului de redresare economică a SRTv aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administrație numărul 110/2012.

Potrivit TVR, restructurarea personalului s-a făcut în urma selecției de personal și a fost una dintre măsurile necesare pentru reducerea cheltuielilor televiziunii publice, restabilirea echilibrului financiar și plata datoriilor acumulate.

O listă cu salariații TVR care sunt preavizați de la 1 februarie în vederea concedierii colective a fost publicată, pe 28 ianuarie, pe pagina de intranet a TVR. Lista cuprinde 627 de nume, între care se regăsesc Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Vișan, Irninis Miricioiu Rădulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin și Tudor Călin Zarojanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice