Presupușii CRIMINALI ai afaceristului din Focșani, PRINȘI în timp ce încercau SĂ FUGĂ din țară

Publicat: 25/02/2019, 15:44
Actualizat: 25/03/2019, 19:11

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, au prins, luni, trei cetățeni români căutați de autorități într-un dosar de omor.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieși din țară cetățenii români S.B., C.M. și V.G., cu vârste cuprinse între 28 și 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5. În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autoritățile române, într-un dosar de omor”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cei trei au fost predați unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit, vineri seară, pe marginea unui drum județean, împușcat în propria mașină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor.

Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de polițiștii din Vrancea, pe marginea Drumului Județean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută, declarau surse din Poliție.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au deschis în cauză un dosar penal pentru infracțiunea de omor, au precizat, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că bărbatul a fost împușcat în zona mâinii stângi, iar rana i-a provocat decesul.

Autorul crimei nu a fost încă identificat.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase