Prima Doamnă a Americii va continua să predea și după ce soțul ei va deveni președinte: „E important ca oamenii să prețuiască dascălii”

Prima Doamnă a Americii va continua să predea și după ce soțul ei va deveni președinte: „E important ca oamenii să prețuiască dascălii”
Prima Doamnă a Americii va continua să predea și după ce soțul ei va deveni președinte: „E important ca oamenii să prețuiască dascălii” / Foto: Wikipedia
Publicat: 09/11/2020, 07:50

Jill Biden va fi prima Primă Doamnă din istoria de 231 de ani a preşedinţiei americane care-şi va păstra locul de muncă pe perioada cât soţul ei, JOE BIDEN, va fi preşedintele Statelor Unite.

„Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. E important şi vreau ca oamenii să aprecieze profesorii, să le recunoască contribuţia şi să preţuiască această profesie”, a spus Jill Biden în timpul campaniei electorale, potrivit Mediafax.

Jill Biden este profesor universitar, are două diplome de master şi un doctorat în educaţie. În calitate de soţie a vicepreşedintelui în administraţia Obama, Jill a continuat să predea la Northern Virginia Community College de-a lungul a celor 8 ani de mandat ai soţului ei.

Nici acum lucrurile nu se vor schimba. Jill Biden va continua să predea în timp ce-şi va îndeplini îndatoririle de Primă Doamnă.

„Predau multor imigranţi şi refugiaţi. Îmi plac poveştile lor, îmi place cine sunt ca oameni şi îmi place că eu pot să-I ajut în drumul lor către succes”, a mai spus viitoarea Primă Doamnă.

„Jill nu predă, nu asta e ea. Lui Jill îi pasă, îi pasă de alţi oameni”, a declarat preşedintele ales al SUA.

De la cine a aflat Joe Biden că este cel de-al 46-lea președinte al SUA. Imagine virală – FOTO

Candidatul democrat Joe Biden a aflat sâmbătă, 7 noiembrie, că este cel de-al 46-lea președinte al SUA de la nepoții lui, alături de care se afla la reședința sa din Delaware.

De îndată de marile televiziuni americane l-au anunțat drept câștigător al cursei prezidențiale din 2020, nepoții lui Joe Biden i-au dat vestea cea mare.

Candidatul democrat „cucerise” statele Pennsylvania, cel natal, și Nevada, obținând cele 270 de voturi de voturi electorale necesare pentru câștigarea funcție de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult