Primarul din Petroșani, soțul Monicăi Iacob-Ridzi, a demisionat din funcțiile din PDL

Primarul din Petroșani, soțul Monicăi Iacob-Ridzi, a demisionat din funcțiile din PDL

Primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că renunță la toate funcțiile pe care le deținea în PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Începând de astăzi (joi – n.r.) rămân simplu membru al PDL. Vă aduc la cunoștință că mi-am depus demisia din toate funcțiile politice pe care le dețin în acest partid, respectiv cea de președinte al Biroului Permanent Local al PDL Petroșani și de prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PDL Hunedoara”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi.

Primarul din Petroșani a precizat că, în ultimii ani, a simțit „anumite rezerve ale partidului” și că nu a abandonat PDL nici măcar atunci când partidul a vrut să o excludă din viața politică pe soția sa, fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob-Ridzi.

„În urmă cu 17 ani, când am intrat în viața politică împreună cu soția mea, mi-am imaginat că într-un partid precum PDL suntem ca într-o mare familie. Întotdeauna am pus pe primul plan al vieții mele munca de partid, sacrificând, de nenumărate ori, viața de familie. În toți acești ani am fost alături de PDL și la bine, dar mai ales la greu. Am trecut prin campanii electorale deosebit de grele, atât în Petroșani, cât și peste tot în Valea Jiului și în județul Hunedoara. Din 2007 am adus PDL trei mandate de primar, obținând întotdeauna un număr de voturi situat peste media generală a partidului. Din păcate am simțit în ultimii ani, tot mai des, anumite rezerve ale partidului față de mine, față de rezultatele mele politice și față de comunitatea pe care o reprezint. Nu am abandonat familia PDL nici atunci când cei care știau că soția mea este o victimă a unei făcături josnice, în loc să ia atitudinea normală și morală a unui partid politic de ținută, căutau soluții pentru a o da la o parte din viața politică. Din cauza tuturor acestor motive, am luat decizia de a renunța la toate funcțiile mele politice din PDL”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Primarul din Petroșani a afirmat că va duce la bun sfârșit proiectele pe care le are pentru comunitatea locală, mulțumindu-le celor care au avut încredere în el.

„Le mulțumesc însă tuturor militanților din acest partid și numeroșilor cetățeni ai municipiului Petroșani, ai Văii Jiului și ai județului Hunedoara care în mod personal sau în mod public mi-au demonstrat că fac parte din marea familie a oamenilor de omenie. Datorită acestora voi continua să fac ceea ce împreună trebuie să ducem la bun sfârșit pentru comunitatea noastră, rugându-i în același timp pe toți cei care pot susține proiectele Petroșaniului să o facă”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Tiberiu Iacob-Ridzi este la al treilea mandat consecutiv în fruntea administrației locale din Petroșani. El a fost ales prima dată în funcția de primar al municipiului Petroșani în 2007, după moartea fostului edil Carol Schreter. În 2008 și mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentanții PSD și PNL.

Tiberiu Iacob-Ridzi a fost președinte al PDL Petroșani și prim-vicepreședinte al PDL Hunedoara.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, în 27 ianuarie, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Națională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”