Primarul PSD al comunei Limanu, de care aparține Vama Veche: „Îi recomand premierului Florin Cîţu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche”

Primarul PSD al comunei Limanu, de care aparține Vama Veche: „Îi recomand premierului Florin Cîţu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche”
Cîțu, despre cifrele Eurostat: „Mai omorâm un fake news... România, țara cu cele mai ieftine alimente din UE!”
Publicat: 27/05/2021, 15:18
Actualizat: 27/05/2021, 15:37

Daniel Georgescu, primar al comunei Limanu, de care aparține Vama Veche, îl îndeamnă pe premierul Florin Cîțu să nu viziteze stațiunea, așa cum anunțase, și să meargă în Ciocârlia sau la Aliman, deoarece sunt localităţi care „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.

Consiliul Judeţean Constanţa a alocat pentru comuna Limanu 25.000 de lei, o sumă ”derizorie”, spune primarul.

„Practic, pentru dezvoltarea unei comunităţi cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori şi implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui judeţ a considerat că două salarii de preşedinte de Consiliu Judeţean sunt arhisuficiente”, a mai spus Daniel Georgescu.

Primarul PSD acuză PNL că a acordat bugete mari doar primăriilor conduse de liberali.

„Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum! Suntem conştienţi că este doar o răfuială politică, o metoda din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziţie de forţă!”, acuză primarul din Limanu.

Edilul a precizat că primăriile conduse de aleși PNL au primit bugete mari indiferent de dimensiunea localităţilor sau de programele aflate în derulare, în timp ce acelea conduse de aleși PSD au primit sume derizorii.

„Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primăriile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităţilor sau programele aflate în derulare. În schimb, administraţiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de şeful judeţului. Nu o să înţeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunităţi. Dar, cu asemenea dovezi de management «performant», PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play. Oamenii înţeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Judetean Constanta. Şi vor taxa această lipsă de respect la adresa lor. Veţi ajunge să decontaţi rezultatele acestor răfuieli cu varf şi-ndesat!”, a mai spus Daniel Georgescu.

Primarul, mesaj pentru Cîțu: „Să abandoneze ideea”

În acest context, primarul din Limanu îi transmite lui Florin Cîțu să nu mai vină în Vama Veche, ci să meargă în Ciocârlia sau Aliman.

„Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîţu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localităţi care îşi permit pâine şi sare din banii publici. În plus, domnul premier va avea astfel şi ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambiţioase de dezvoltare ale acestor localităţi, premiate de managerii PNL Constanţa cu alocări financiare record”, a mai spus Daniel Georgescu.

La mijlocul lunii mai, după renunțarea la anumite restricții, Florin Cîțu declara că urmează să petreacă o noapte în Vama Veche, după ce le-a făcut această promisiuni unor tineri.

„Am promis că merg în Vamă şi acum, că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist că am ridicat restricţiile – am promis că merg la mare. Acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea. Până la urmă, a ieşit şi motivul pentru care am ridicat restricţiile de noapte”, declara premierul, pe 13 mai.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?