Primele imagini cu presupusul criminal al lui Emi Pian! „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi curețe viața” – VIDEO / UPDATE: Reținut pentru 24 de ore

Publicat: 07/08/2020, 11:56
Actualizat: 07/08/2020, 15:23

Presupusul ucigaș al interlopului Emi Pian din clanul Duduianu a fost dus la audieri în cursul dimineții de vineri, 7 august, după ce fusese spitalizat. 

UPDATE: Presupusul ucigaș a fost reținut 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București!

În timp ce era condus de polițiști la audieri, presupusul ucigaș a făcut și câteva declarații – „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi curețe viața”, relatează Antena3.

Se pare că cei din clanul Duduienilor nu vor o răzbuna sângeroasă pe cel care le-a ucis liderul și clanul din care face parte, precizând că vor lă-sa poliția să își facă treaba.

„Nu ne răzbunăm, noi lăsăm poliția să își facă datoria. Sunt organe de Poliție și după lege, așa facem. Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei, al numitului Mototolea Florin, nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război”, a declarat familia lui Emi Pian.

Clanul Rinu, „amendat” cu un milion de euro pentru moartea lui Emi Pian

Potrivit unor surse apropiate Duduienilor, după înmormântarea care va avea loc duminică, va fi organizat un stabor în urma căruia se vor stabili o serie de compensații financiare pentru urmașii lui Emi Pian.

Sursele citate au precizat că staborul va fi judecat de Viorel Gongoi, zis Rândunică, fiul celebrei vrăjitoare Mama Omida, și Petre Ilie, alias Petre Geamănu. Aceștia ar urma să pună în sarcina clanului Rinu toate cheltuielile legate de înmormântare, dar și o compensație financiară pentru urmașii lui Emi Pian, care ar putea ajunge și la un milion de euro.

Presupusul criminal ar fi fost lovit mai întâi de fratele lui Emi Pian

În acest caz a fost audiat și fratele lui Emi Pian, Vasile Duduianu zis Grațian, miercuri, de polițiști care anchetează condițiile în care s-a produs moartea liderului interlop. Bănuit că a luat parte, în mod activ, la incidentele violente care au avut loc în dimineața zilei de marți, acesta ar fi dat o declarație care încurcă și mai mult datele anchetei.

Polițiștii care anchetează incidentele violente de marți dimineață, în urma cărora liderul interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit, nu au reușit, deocamdată, să stabilească în mod clar ce s-a întâmplat la adresa din Calea Giulești, unde a avut loc altercația.

La scurt timp după ce a fost declarat decesul lui Mototolea, polițiștii Serviciului Omoruri au preluat ancheta și au mers la casa din Intrarea Craiovei, unde a fost demarată cercetarea la fața locului. Criminaliștii au început să ridice probe, în timp ce judiciariștii au căutat eventualele camere de supraveghere din zonă.

Foarte repede, polițiștii au întocmit o listă cu persoanele care s-au aflat în locația respectivă la momentul incidentului și au demarat primele audieri. Așa s-a aflat că a fost vorba despre un conflict izbucnt la un joc de barbut între Emi Pian și un tânăr, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.

Din informațiile strânse de anchetatori, s-a stabilit că cel care l-ar fi lovit pe Richard Emanuel Gheorghe, presupusul ucigaș, este Grațian. Interogat de oamenii legii, Grațian a oferit, la rândul său, informații extrem de puține. Acesta a explicat că a observat, în timpul conflictului, că agresorul fratelui său a fost bătut de mai multe persoane, însă nu cunoaște niciuna dintre ele.

Acesta ar fi spus, în plus, că se afla pentru prima dată la adresa respectivă, după ce a fost adus acolo de fratele lui și cunoștea aproape pe nimeni. Povestea a devenit și mai complicată odată cu expertiza medico-legală, al cărui rezultat a fost publicat, în exclusivitate, de Gândul.ro. Este vorba despre faptul că medicii au stabilit, în mod cu totul surprinzător, că desesul a fost provocat de un infarct miocardic și nu de pierderea masivă de sânge.

În plus, analizele au relevat faptul că Emi Pian era drogat, însă, momentan, nu s-a putut stabili ce substanță ingerase acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu! Lovitură năucitoare: Ajunsese să...
Vlad Pascu rămâne în arest! Decizia luată de Tribunalul Constanța
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la...
Gmail introduce o nouă funcție. Ce se schimbă la adresele de email
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Un joc video popular din anii ’80 a inspirat o invenție surprinzătoare