PROFET sau șarlatan? Iubitul prințesei Norvegiei susține că a prezis pandemia de coronavirus. „Planeta trebuie curățată de energiile rele”

Redactor:
Gândul
PROFET sau șarlatan? Iubitul prințesei Norvegiei susține că a prezis pandemia de coronavirus. „Planeta trebuie curățată de energiile rele”
Autoproclamatul șaman și ghid spiritual Durek Verrett se află într-o relație cu prințesa Norvegiei

Durek Verrett, iubitul prințesei Märtha Louise a Norvegiei, cel care a susținut anterior că a prezis atacurile teroriste din 11 septembrie,afirmă acum că a știut dinainte că lumea va experimenta „un dezastru major” în 2020.

Vindecătorul american și șamanul autoproclamat Durek Verret, cunoscut în Europa pentru relația pe care o are cu prințesa norvegiană Martha Louise, este criticat dur după ce și-a asumat prezicerea pandemiei de coronavirus.

Într-un interviu acordat recent programului britanic The Morning, Verrett, bărbatul de 45 de ani care se prezintă drept ghid spiritual și care are numeroase celebrități în rândul clienților săi, a susținut că a prezis pandemia coronavirusului în propria carte „Spirit Hacking”, publicată anul trecut.

Durek Verrett s-a fi referit la ceva care „în șamanism se numește„ curățire”, descriind-o drept un punct în evoluția spirituală în care toți trebuie să ne unim și să începem să renunțăm la o mulțime de lucruri superficiale în care ne punem energia”.

Verrett ar fi preis că omenirea intră în prima etapă din acest proces, cunoscută sub numele de „ciumă”. În cartea sa, „deconectările” sunt descrise drept „momente-cheie care necesită salturi cuantice în evoluție pentru a asigura supraviețuirea speciilor”. Aceste momente apar atunci când „statele planetare ating niveluri extreme de dezechilibru”.

Cuvântul „virus” este menționat în carte de patru ori, observă criticii săi, dar niciodată în contextul cu care se confruntă lumea acum. Cuvintele „pandemie” sau „epidemie” nu sunt menționate deloc. Acest lucru i-a determinat pe mulți să creadă că Verret utilizează criza ca o oportunitate de auto-promovare. Criticul literar norvegian Cathrine Krøger a declarat că Verrett este „mai desprins de realitate decât Donald Trump”.

„Cartea lui Verret este plină de propriile sale dorințe și suficient de vagă pentru a pretinde că a prevăzut ceva. Îmi amintesc că a scris ceva despre „oprire”, da. Dar toate cărțile acestui gen literar – amestec de profeție creștină, fantezie și șarlatanism – vorbesc despre un sfârșit de un fel sau altul ” – criticul norvegian Cathrine Krøger

Krøger a mai spus pentru ziarul norvegian Dagbladet: „Faptul că Occidentul se temea de un focar de virus este bine cunoscut. Atât Ebola, cât și gripa porcină au speriat oamenii. Virușilor nu le pasă de șamanism, dar dacă un șaman poate să-i determine pe oameni să mențină distanța socială, asta poate reduce răspândirea și poate salva unele vieți. Dar la fel și Netflix”, a concluzionat criticul din Norvegia, potrivit Sputnik.

Inchide