PROGNOZA METEO. Încă o zi răcoroasă. De mâine se încălzește ușor. Cum va fi vremea pe litoral

Redactor:
Silviu Bănilă
Vremea se menține și azi răcoroasă cu temperaturi sub cele normale pentru luna iulie. Cerul va fi variabil iar în a doua parte a zilei, în nord, centru și la munte, va ploua torențiale și se vor înregistra și descărcări electrice.

ROMÂNIA

Vântul va sufla cu intensificări la munte, în est, centru și sud-vest. 19 grade va fi maxima zilei în Transilvania și 28 de grade în Lunca Dunării.

Noaptea care urmează aduce temperaturi foarte scăzute mai ales în depresiunile din Carpații Orientali unde nu se vor înregistra mai multe de 6 grade Celsius. În sud-estul țării acestea vor ajunge la 17 grade. Ploi izolate sunt posibile în Moldova. În restul țării cerul va fi variabil, mai mult noros iar vântul va sufla slab și moderat.

BUCUREȘTI

În Capitală cerul va fi azi variabil iar vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va fi de 27 de grade, iar minima de 14. Mâine se anunță vreme frumoasă, cu 28 de grade Celsius și cer mai mult senin. În prima zi de week-end vremea va fi mai caldă, cu 29 de grade în termometre, dar seara devine instabilă când sunt prognozate ploi de scurtă durată și descărcăroi electrice.

LITORAL

Pe litoral, cerul se menține instabilă și mai rece decât ar fi normal. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius iar după-amiaza sunt prognozate averse și descărcări electrice. La noapte cerul va fi mai mult noros, iar minima va fi de 16 grade Celsius.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Vremea se încălzește ușor de mâine, dar dimineața și noaptea rămâne răcoroasă. Cerul va fi variabil și doar la munte sunt posibile ploi de scurtă durată. Maximele termice vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar minimele între 6 și 19 grade. Sâmbătă vremea devine instabilă în majoritatea regiunilor. După amiaza și noaptea va ploua torențial în sud-vest, centru, nord, la deal și la munte. Maximele termice se vor încadra între 21 și 30 de grade Celsius.

Inchide