Ravagii în Teleorman: Două drumuri și zeci de gospodării au fost inundate – FOTO / VIDEO

Publicat: 03/06/2019, 19:24

Traficul pe Drumul european 70 este îngreunat, luni, în dreptul localității Drăgănești Vlașca, din cauza apei care s-a scurs pe carosabil. Stratul de apă măsoară 10 centimetri și se întinde pe aproximativ 50 de metri. Apa a ajuns pe drumul european în urma inundațiilor produse în noaptea de duminică spre luni. Și Drumul județean 503, care trece prin localitatea Drăgănești Vlașca, a fost acoperit de apă.

„În localitatea Drăgănești Vlașca, circulația a fost îngreunată de apa trecută peste carosabil, pe DJ 503 și pe DE 70, traficul în zonă fiind fluidizat cu ajutorul echipajelor de poliție. Pentru restabilirea stării de normalitate și diminuarea efectelor inundațiilor, în zonele afectate acționează în continuare importante forțe și mijloace de intervenție, situația fiind permanent monitorizată de către conducerea CJSU Teleorman”, a precizat Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Mai multe gospodării din județul Teleorman au fost inundate în urma precipitațiilor abundente înregistrate în cursul nopții de duminică spre luni.

Potrivit autorităților, aproximativ 60 de gospodării au fost afectate. În cursul zilei de luni, peste 150 de pompieri au acționat în județ pentru evacuarea apei cu ajutorul motopompelor.

Cele mai afectate localități din Teleorman sunt: Drăgănești Vlașca, Orbeasca de Sus, Videle, Botoroaga, Gratia, Perii Broșteni și Frăsinet, unde apa a pătruns atât în gospodăriile cetățenești, cât și în mai multe locuințe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase