REGHECAMPF ȘANTAJAT. Ana Maria Prodan: „Nu mai pot trăi în teroare. Nu știu cum l-au ridicat, nici nu am vrut să văd așa ceva”

REGHECAMPF ȘANTAJAT. Ana Maria Prodan: Nu mai pot trăi în teroare. Nu știu cum l-au ridicat, nici nu am vrut să văd așa ceva
Publicat: 19/10/2012, 14:17
Actualizat: 05/02/2019, 12:37

Ana Maria Prodan, soția antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat, vineri, la Sport.ro, că organziarea unui flagrant a fost sigura cale de a opri șantajul la care era supusă familia sa de Dumitru Tudor și că, după ce a primit banii, fostul impresar a promis că nu mai spune nimic de ei.

„Eu am spus că asta e singura cală legală. Și domnul Becali (n.r. – Gigi Becali) a spus același lucru: «nu faceți prostii, nu vă duceți să-l bateți, pentru că omul asta așteaptă». Duceți-vă pe cale legală la poliție, pentru că trăim într-o țară civilizată». Am luat legătura, telefoanele au fost puse sub supraveghere, toate mesajele au rămas în telefon, nu a fost o chestie să ne jucăm, pentru că nu mai avem nevoie de încă un scandal. Săptămânal este un atac susținut asupra familiei noastre. Toate lucrurile astea sunt înregistrate, sunt și audio și video. Eu în viața asta nu am omorât o muscă și nu mai pot trăi în teroare. Noi ne-am terminat treaba și am plecat și nu știu cum l-au ridicat, nici nu am vrut să văd așa ceva. În momentul în care el m-a șantajat până în ultima secundă, după ce i-am dat banii mi-a promis solemn că din momentul acela nu mai spune nimic de noi. Atunci am ieșit din restaurant și nu mai știu nimic. E vina mea că nu am făcut acest pas de la început”, a declarat Ana Maria Prodan.

Ea a precizat că Dumitru Tudor i-a cerut public bani, precizând totodată că nu are nicio datorie față de acesta: „Mi-a cerut întotdeauna, pe toate posturile, bani. Tocmai asta e foarte «funny». Eu nu am avut datorii în viața mea față de nimeni, dar mai ales față de Dumitru Tudor. Când te ocupi cu chestiile astea toată viața și îți merge că te cheamă un alt post de televiziune, care noaptea îl face vedetă pe Dumitru Tudor și îl ascultă cum eu eram prostituată și își ia și niște bani de acolo, e ușor. E mult mai ușor să câștigi bani așa și să spui «dacă nu îmi dai bani, zic aia, dar dacă îmi dai bani, jur pe familie, pe copii că nu mai fac».”

Ana Maria Prodan a afirmat că a fost terorizată în ultima perioadă de fostul impresar, care o amenința că dezvăluie faptul că ar fi fost prostituată și că ar fi furat. „Timp de un an am tăcut și eu și soțul meu și am spus că poate Dumitru Tudor nu are credibilitate, poate că nimeni nu-l bagă în seamă când vorbești fără dovezi, doar că el a făcut înconjurul televiziunilor și al emisiunilor de scandal, unde lumea asta caută. Ne-a adus niște învinuiri calomnioase și am tăcut doar ca să nu intrăm în mocirla asta. Eu am mai ieșit și am mai spus că nu are probe, că îl dau în judecată, că nu trăim în țara lui Papură Vodă, dar nimeni nu a spus și nu a făcut nimic. Asta a fost ultima soluție, pentru că nimeni de pe pământul ăsta nu poate să stea să fie amenințat secundă de secundă cu genul de dezvăluiri că o să spună că am fost prostituată, că am fost peștoaică, că am furat blănuri, lucruri atât de josnice. Lași o dată, lași de două ori că nu te afectează, dar la un moment dat te afectează. Când începe să spună lucruri mult mai grave, de familie, nu mai poți să taci”, a spus Prodan.

Procurorii l-au reținut pe Dumitru Tudor și cer vineri instanței arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și de la soția acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi șantajat că va dezvălui informații considerate compromițătoare.

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurențiu Reghecampf și Ana-Maria Prodan.

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanță de reținere și vor cere instanței arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Surse din Poliție au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla „Ciorbă”, îi șantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei și pe soția acestuia. Tudor le-ar fi spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruți de el, va face publice informații despre ei considerate compromițătoare.

Reghecampf și Prodan au reclamat la Poliție că sunt șantajați, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorași surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranșă de 12.000 de lei, fiind prins de polițiști când primea banii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O femeie a câștigat 1 milion de dolari la loterie de două ori în 10...