Româncă ARESTATĂ în Italia după ce A TORTURAT mai mulți bătrâni dintr-un azil. Patronul A VIOLAT o pacientă

Redactor:
Florin Jinga
Românca arestată în Italia pentru matratarea unor bătrâni ddintr-un azil de lângă Bologna. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Caz scandalos într-un orășel din apropiere de Bologna, unde patru persoane, inclusiv o româncă de 42 de ani, au fost arestate pentru că au bătut și maltratat mai mulți bâtrâni dintr-un azil privat. De asemenea, patronul a fost filmat de o cameră ascunsă, de două ori, în timp ce viola o bătrână, scrie La Rampa.

Incidentul s-a petrecut în San Benetto Val di Sambro, unde funcționa azilul privat, stabiliment în care erau cazați zece bătrâni ce aveau nevoie de îngrijire permanentă. Azilul era administrat de un patron italian în vârstă de 52 de ani, care era ajutat de trei îngrijitoare, dintre care două italience și de o româncă.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Totul a ieșit la iveală în decembrie 2018, când unul dintre bătrâni le-a spus rudelor că este bătut cu sălbăticie și umilit, iar acestea au decis să apeleze la carabinieri, care au instalat camere ascunse.Imaginile surprinse i-au îngrozit pe anchetatori, care au decis, după vizionarea lor, pe 19 februarie 2019, să îl aresteze pe patron, care a fost dus la închisoarea Dozza, iar cele trei femei fost puse în arest la domiciliu.

În filmări se poate vedea cum bătrânii erau bătuți și forțați să se hrănească și să se îngrijească singuri, deși aveau nevoie de ajutor. Aceștia erau înjurați și apostrofați cu expresii de genul „Oricum mai ai puțin și crăpi!”.

O româncă a fost arestată în Italia după ce a agresat mai mulți bătrâni dintr-un azil

La un moment dat, pe filmare se vede cum patronul îi ia de cap pe un bătrân, aflat în scaunul cu rotile, și îl ridică în sus. Îl pune în pat și se apasă cu toată forța pe corpul victimei. Îi pune o pernă pe față și continuă să îl bruscheze.

Azilul a fost desființat, iar trei dintre bătrâni, care erau în stare gravă, au fost duși la spital.

Foto: Captură

Inchide